Hizmet puanı hesaplanması

Kodla Büyü

webtiger

Aktif Üye
Arkadaşlar 05.09.2011 yılında göreve başladım.Hizmet puanımı kısa dönem askerlikten geldikten sonra bile her ayın 5'inde aldım.Yalnız 18.08.2014 tarihinde norm fazlası olmamdan dolayı başka bir okula tayinim çıktı ve puanımı artık her ayın 18'inde almaktayım.İl dışı atama isteyeceğim yalnız 10.06.2015 tarihindeki puanımız baz alınacakmış.2 puanda olsa bir kaybım söz konusu.Bunu sizce düzeltebilir miyim ?

Yani puan tarihi sürelik değişiyor o zaman yanılıyor muyum ? Yani ben boşluk vermeden 18 inde ayrılıp 18 inde yeni okulda göreve başlamıştım.Bence eski sistem devam etmesi gerekir diye düşünorum.

Bende hocamla ayni zamanda norm fazlasi olmam nedeniyle İl ici tayin istedim. Eski okulumda 2 yil calismistim. Tayinden sonra kisa donem olarak askere gittim ve subatta yeni okuluma basladim. Bu durumda il ici tayin isteyebilirmiyim acaba.

Norm fazlası olduğum için hizmet puanı alım tarihim değişti her ayın 5 inde alırken şimdi her ayın 18 inde alıyorum haliyle tercih döneminde eksik puanla tercih yapacağım.Bunun yönetmeliklerdeki dayanağını bulan olursa sevinirim.

hocam bende de normalde 27si diye görünüyor ama takip ediyorum gün gün bikaç gün oncesinden puan hesaplanıp ekleniyor 23-24 gibi bana puan eklend bu ay 27 olmasına ragmen puanımı su anda aldım belki size de eklenir atamadan once

Öyle olursa iyi ama önceden işi garantiye almak lazım hocam.sonrası zor olur.Okulun mebbisinden tarih olarak 17 haziranı seçtiğimde puanım otomatik güncelleniyor.1 günle 2 puan kaçırmış oluyorum. :shock:

Geri