Hizmet Puanı ile ilgili

Kodla Büyü

mkrkls

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben 2010 yılında ildışı tayin istemiştim ama göreve geç başladım mehil müddeti kullanarak şimdi mebbisteki durum şu

06.05.2010 ------ 28.06.2010 -------------------- 2 puan

28.06.2010 tarihinde ilişik kesildi . 09.07.2010 tarihinde de yeni okulda göreve başladım

09.07.2010--------11.06.2013 -------------------- 35 puan

şimdi burada geç başladığım için puan kaybım var mı? önceki okulun hizmet puanı 06.05.2010 tarihinden sonra 22 ye yükselmişti.bulunduğum okul ise 12 puan

arkadaş 1 puan 1 puandır. bu işten anlayan yok mu?öğrenmek istediğim şu yönetmelikte şöyle diyordu yanılmıyorsam hizmet puanı hesabında mehil müddetinde geçen süre önceki görev yerinde sayılır. şimdi ilk durum şöyle olsa

06.05.2010 ------ 08.07.2010 -------------------- ? puan da değişme olur mu öğrenmek istediğim tam da bu

AYdan artan günler hizmet puanı hesabına katılmaz sayın hocam.

omd' Alıntı:

nasıl yani hocam biraz açabilir misin?

06.05.2010 ------ 06.06.2010 -------------------- 2 puan mı oluyor
07.06.2010 ------ 07.07.2010 -------------------- 2 puan mı olur nasıl bi hesap yapar mısınız

bende bu konuda 1,5 puanlık maduriyet yaşamaktayım. :x zorla bana ilişik kestirdi şerefsizler yok il içinde kaybım olmuyormuş bilmem ne diye. excelde gün hesabı tablo yaptım. 1,5 puan fazla çıktı şu anda bi atama olsa önümdeki adamlar beni geçiyor.
AYdan artan günler hizmet puanı hesabına katılmaz böyle bir saçmalık olurmu neden puan küsüratlı olmuyor? adalet nerde? artan 1 günüm 1 günümdür. ben ilerleyen günlerde dilekçe yazmayı düşünüyorum.

mkrkls' Alıntı:
omd' Alıntı:

07.06.2010 ------ 07.07.2010 -------------------- 2 puan mı olur nasıl bi hesap yapar mısınız

Şöyle Hocam örnek vereyim
mebbis de her bir aya belirli bir puan veriliyor biliyorsunuz. diyelim ki çalıştığınız son ayın 28. günündesiniz, 2 gün sonra puan eklenecek ama daha puan eklenmeden tayin oldunuz ve yeni görev yerinize gittiniz. henüz 30 günü doldurmadan görevi bıraktığınız için o 28 günün üstüne su içmeniz gerekir çünkü bir ay dolmadığı için o puanı size vermezler. ancak yeni tayin olduğunuz yerinizde 1 ayı doldurduktan sonra yeniden yeni okulunuza göre puan almaya başlarsınız. bu her tayin döneminde başınıza gelebilir o nedenle ilişik kesme zamanlarına dikkat etmek, eski yerdeki son bir aylık süreyi tamamlayıp puan aldıktan hemen sonra yeni göreve başlamak gerekir.

FreePc' Alıntı:
mkrkls' Alıntı:
omd' Alıntı:

Şöyle Hocam örnek vereyim
mebbis de her bir aya belirli bir puan veriliyor biliyorsunuz. diyelim ki çalıştığınız son ayın 28. günündesiniz, 2 gün sonra puan eklenecek ama daha puan eklenmeden tayin oldunuz ve yeni görev yerinize gittiniz. henüz 30 günü doldurmadan görevi bıraktığınız için o 28 günün üstüne su içmeniz gerekir çünkü bir ay dolmadığı için o puanı size vermezler. ancak yeni tayin olduğunuz yerinizde 1 ayı doldurduktan sonra yeniden yeni okulunuza göre puan almaya başlarsınız. bu her tayin döneminde başınıza gelebilir o nedenle ilişik kesme zamanlarına dikkat etmek, eski yerdeki son bir aylık süreyi tamamlayıp puan aldıktan hemen sonra yeni göreve başlamak gerekir.
o.ç. demeyimde ne deyim ben bunlara...

Aynısı şuanda bende var hocam. 27.günde bırakmış bir ayı. Tamamlayamıyor muyuz dedim yok dediler öyle kalıyor.
1-2 puan bende de kesildi gitti :)
İl MEM'e sordum bişey yapılamaz dedi. Bende yapmadım.
Takma kafana diycem ama hayırlısı diyorum ben

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Aynısı şuanda bende var hocam. 27.günde bırakmış bir ayı. Tamamlayamıyor muyuz dedim yok dediler öyle kalıyor.
1-2 puan bende de kesildi gitti :)
İl MEM'e sordum bişey yapılamaz dedi. Bende yapmadım.
Takma kafana diycem ama hayırlısı diyorum ben
benim uyuz olduğum biliyorum böyle olacağını daha önce kesildi 1 puan diyorum adamlara bak kesiliyor flan yok il içinde kaybınız olmaz flan diyor gerizekalılar. bide iş bilen bi adamla karşılaşsam zaten dişimi kıracam. zorla ilişik kestirdiler bana. ama suratlarına hakaret edeceğim özellikle gidip şerefsizlerin.

Geri