Hizmet Puanı

Kodla Büyü

Erdadas2010

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malum il dışı tayınlerine az kaldı puanlarım nedir acaba benim puan 128 bu gün itibariyler

hocam bu sene il dışı tayinlerini nasıl yapacaklar.Daha yeni sistem ile ilgil düznelemeler gelmedi inşallah ondan sona yaparlar.

67 puanım var 6 yıldır çalışıyorum.İstanbul ne puan birikiyor, ne para birikiyor,ne yaşayabiliyorsunuz ne de ölebiliyorsunuz.Böyle bir şehir burası ...
Sıkıştım kaldım,her yıl tayin istiyorum çıkmıyor.Günlük yaşıyorum artık bir şey düşünmeden.

nereye isteyeceğinle alakalı hocam puanlar. benden fazla puanın var ama ankara isteme puanın 1.000.000 olsun

54 nereyi istediğimi bilmiyorum. zaten devlette yeni sistemde bizi ne yapacağını bilmiyo. ildışılar yaz tatilinde olur bilişimcilerede göstermelik bikaç yer açarlar gibi geliyo zaten oyüzden kafa yormuyorum

Ferhat' Alıntı:
67 puanım var 6 yıldır çalışıyorum.İstanbul ne puan birikiyor, ne para birikiyor,ne yaşayabiliyorsunuz ne de ölebiliyorsunuz.Böyle bir şehir burası ...
Sıkıştım kaldım,her yıl tayin istiyorum çıkmıyor.Günlük yaşıyorum artık bir şey düşünmeden.

Hocam yer değişelim mi, bende İstanbul'a gitmeye çalışıyorum :D

sadece Bursa yazacaksınız panik yapmamıza gerek yok o zaman :) Allah gönlünüze göre versin hocam.

okanformula' Alıntı:
Ferhat' Alıntı:

Hocam yer değişelim mi, bende İstanbul'a gitmeye çalışıyorum :D

Siz nerede, hangi okuldasınız hocam ?

il dışı için kaç yıl çalışmak gerekli. aynı hizmet bölgesine giren iller arasında 2 yıl sonra tercih edilebiliyormuş diye duydum ama doğrumu? puanım 16 şimdilik :)

istanbulda yılda 22puan alıyorum, toplam 50 puanım var ama okulun şartları kötü.

yakın zamanda il dışı düşüncem yok ama puan mı biriktirsem il içi daha rahat bir yere mi geçsem kararsızım.

benim şu an 110 puanım var geçen sene istedim çıkmadı bu sene hayırlısı. Bulunduğum yerden ayrılmak istiyorum.
Ama bu senede ümitlerim tükenmek üzere

valla ben elmadağla etimesgut arasında her yeri yazacam. gelirse gelir gelmezse bonus biriktirmeye devam

Geri