Hizmet yılına dair bir SUAL ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btr23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btr23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sayın Arkadaşlar.
Görev yaptığım okul doğu hizmeti sayilip zorunlu hizmet yili 4 yıldı. Ancak dün bazı okullarda değişiklik yapılmış ve okulumuzun hizmet puani 26 dan 30 a çıkarılmış. Zorunlu hizmet yılı 4 ten 3 e indirilmiş(doğu görevi için). Simdi sorum şu; benim burada bu yil sonunda 3,5 yılım doluyor (tabi kısa dönem askerlik hizmetten sayılmadığı icin) acaba bu senenin sonunda doğu görevini yapmış sayılır mıyım ? Umarım açık bir biçimde ifade edebilmisimdir :) şimdiden teşekkürler zaman ayırıp cevap yazanlara.

zorunlu hizmet yılı 4 ten 3 e indirilmesiyle ilgili ek bir madde yoksa (yani bundan sonra atanacaklar için 3 yıla indirilmiştir gibi) siz 3 senelik yerde 3.5 seneyi doldurduğunuz için doğu göreviniz bitmiş sayılır. yine de bu konularda en kesin bilgiyi bulunduğunuz il-ilçe milli eğitim müdürlüğü verir sanırım...

Okula dilekçe verin mebbis kayıtlarında zorunlu hizmeti tamamladı kaydedilmesi için. Okul da ilçeye yazar durumu.

Hocam siz önceki duruma tabisiniz. Atama ve yer değiştirme yön. Bakın zorunlu hizmet sayilmayacak durumlar diye başlık var. Buradan ben öyle anladim

ogretmenozkan' Alıntı:
Hocam siz önceki duruma tabisiniz. Atama ve yer değiştirme yön. Bakın zorunlu hizmet sayilmayacak durumlar diye başlık var. Buradan ben öyle anladim

Sayın hocam baktım ama tam birşey anlamadım acaba buraya ya da pmden kopyala yapıştır yapabilir misiniz?

Geri