Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mebbis 2015 Hizmetiçi eğitim kurslarına baktım ama Halk Eğitmde görev yapan öğretmenlere yönelik hiç bir kurs bulamadım. Hep yöneticilere açıyorlar bu kursları. Bizm başvrabileceğimiz bir kurs varmı acab, siz hiç başvurdunuz mu.
arkadaşlar hizmet içi eğitimde öğretmen yetiştirme ve geliştirme seçeneginde merkezi kurslarda bişey gözükmüyor. sadece insan kaynakları bölümünde bişeyler var oda idareci falanlar filanlar.
Kurslara ne kadar meraklıyız anlamadım. :!: Kursları verenlerden çok fazla bişey öğreneni görmedim.Yeni bi şey bir bilgi yazılım donanım vs yok ortada yani.Muhabbet ve çevre.
Maaşa kariyerede faydası yok.Maksat gezmek olsun diyorsunuz yani.
Malesef Bötecilere Fatih ve Pardus haricinde pek bilişim kursu çıkmıyor. Yani eskiden olduğu gibi .Net kurslarını beklemeyin derim. açılsada kurslara tenik okullarda çalışanları alıyorlar. Belki de haklılar ne bileyim senelik ortalama 4 tane Red yazısını başvurularımda görmekten böyle düşünür oldum herhalde.
Anladığım ve incelediğim kadarıyla bu sene hiç bir öğretmene bir hizmetiçi eğitim kursu yok ya da nadir var... İdareciler, memur-şef-vhkiler, şube müdürleri incelediğim kadarıyla yüzde 90 bunlara planlanmış