hizmetiçi eğitim kursuna bilgisayar getiriliyor mu?

Kodla Büyü

ugurlu.luyum

Site Gezgini
arkadaşlar Internet ve Ağ Güvenliği Çözümleri kursuna bilgisayar götürmemiz gerekiyor mu bilgisi olan var mı? eğer gerekiyorsa yazıda belirtiliyormuş sanırım ama şuan acil lazım ve yazıya ulaşamıyorum. bilen varsa cvp yazabilir mi??

Hocam hizmetiçi eğitimlerde bilgisayar götürmek şart değildir. Bilgisayar sınıflarında ihtiyac duyulan donanımlar ve bilgisayarlar olur. Fakat daha rahat çalışabilmek ve akşamları internete girebilmek için varsa bilgisayarınızı yanınızda götürmenizi tavsiye ederim.

götürmeseniz de sıkıntı olmaz hocam labdaki pc leri istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. ama kendi pc niz olursa rahat edersiniz odanızda istediğiniz gibi çalışır nete girersiniz.

Götürürsend e yanında taşıma sorun olabiliyor ama odalarda akşamları nete bağlanmak güzel oluyor.. Kişiye kalmış birazda.

ben merkezi 3 kursa gittim sadece 1'inde (o da eğitekteki kurstu) yeterli pc vardı diğer 2'sinde (yalova ve rize-çayeli) laptop ve netbooklarla idare etti birçok kişi. arkadaşın dediği gibi akşamları odanızda da kullanabilirsiniz :)
imkanınız varsa götürmekte fayda var kanımca :+1:

BBNET
Geri