Hizmetiçi Eğitimimi İlgili Birim Onay Tarihi Geçmesine Rağme

Kodla Büyü

alper_kizil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hizmetiçi Eğitimimi İlgili Birim Onay Tarihi Geçmesine Rağmen halen onaylamadı. ne red yazıyor, ne de başka bir şey yazıyor, bu konuda ne yapmalıyım. telefonlarını aradım çalıyor fakat bakan yok.

ilçe mi il mi yoksa meb bakanlığımı
bazen okulda bile unutabiliyorlar unutmuş olmasınlar
hangi kursa başvurmuştunuz?

HOCAM OKUL ONAYLADI, İLÇE ONAYLADI, İL ONAYLADI, EN SON İLGİLİ BİRİM SONRASINDA İSE HİZMETİÇİ EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI ONAYLAYACAK, FAKAT İLGİLİ BİRİM UNUTTU GALİBA BÖYLE ŞEYLER NASIL OLUYOR HEP MERAK EDİYORUM.

be de anlamıyorum
bir çok kez merkezi hizmet içi kurslarına başvurdum hiç çıkmadı.
Torpililerden bize sıra kalırsa gideceğiz.
Bir de üstelik çoğu kişi tatil yapmaya gidiyor

serkanozen1' Alıntı:
Bir de üstelik çoğu kişi tatil yapmaya gidiyor
+1.

Hizmetiçi eğitim meselesinin şu anki hali tam bir rezalet. Başvuracak bir hizmetiçi eğitim bulmak bile bir işkence. Hele bizimki gibi çok hızlı yenilenen bir branşta hizmetiçi eğitimler yükümüzü oldukça hafifletir ama nerde...

Faaliyet numarası belirtirseniz belki başvuran başkalarıda vardır ve bilgiye ulaşılabilir. Normalde ilgili birim onaylamıyorsa ret yazması ve neden reddedildiğini belirtilmesi gerekiyor.

2010000299 Mikrodenetleyici Programlama Kursu (PICBASIC PRO ile PIC) Adil Karaağaç Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi - SELÇUKLU / KONYA kursu
başvuran arkadaşlardan bilgi istiyorum.

Hocam ilgili birim zaman geçmesine rağmen bende de onaylamadı, beklemede yazıyor (24 haziran son gündü),

Sizin son durum ne hocam...

böyle önemli bir kursun unutulabileceğini sanmıyorum neden acaba peki? enteresan. Yenişehir-Mersin(19Temmuz)-1.kademe
bekliycez...

BBNET
Geri