Hizmetiçi Eğitimlerde Ders Ücretleri

Kodla Büyü

beyas25

Site Gezgini
Okul Formatör Öğretmeniyim.
Haftada 18 saat ders ücreti almaktayım.
24 Eylül-28 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara Hizmetiiçi Eğitime Katılacağım.
Ankarada bulunduğum süre içerisinde okulumdaki 18 saat ücret kesilir mi?
Bunla ilgili resmi yazı varsa ekleyebilir misiniz?
Bulunduğum yerde yolluk alacağım için okuldaki ders ücretimin kesileceği söyleniyor.
Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararına göre;

Ders görevinin yapılmış sayılacağı haller :
Madde 16-(1) (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden;
a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde görevlendirilenler; fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince, görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevleri varsa bu görevlerini yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir.

hocam bu sadece eğitim görevlisi olarak görevlendirileni mi etkiliyor yoksa bu hizmetiçilerde görevli kursiyerleride etkiliyor mu?

beyas25' Alıntı:
hocam bu sadece eğitim görevlisi olarak görevlendirileni mi etkiliyor yoksa bu hizmetiçilerde görevli kursiyerleride etkiliyor mu?
4 kez merkezi hizmetiçi kursuna katıldım ve hepsinde de ders görevimi yapmış sayıldım hocam.

beyas25' Alıntı:
Okul Formatör Öğretmeniyim.
Haftada 18 saat ders ücreti almaktayım.
24 Eylül-28 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara Hizmetiiçi Eğitime Katılacağım.
Ankarada bulunduğum süre içerisinde okulumdaki 18 saat ücret kesilir mi?
Bunla ilgili resmi yazı varsa ekleyebilir misiniz?
Bulunduğum yerde yolluk alacağım için okuldaki ders ücretimin kesileceği söyleniyor.
Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Hocam ben daha önce katıldım Merkezi bir faaliyete ücret kesilmedi. Çünkü görevli izinli sayılıyosun...

Geri