Hizmetiçi Sorunsalı (Necdet Hoca engeli) :)

Kodla Büyü

nikfurie

Site Gezgini
Bu yıl ki hizmetiçi eğitimler için bütün haklarımı pardus kursları için doldurdum. Bu gün 4. kurs için yine red cevabı geldi. Necdet hocamız meb hattı gibi bütün kurs onaylarında önümüze çıkıyor ..:) Şaka bi yana, haziranda Aksaray da yapılacak kursa gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. Görev yaptığım bir yerdi, kurs bahanesiyle eski arkadaşları görmek güzel olacaktı ...

Bana 14 senedir onay yok.ama unity3d ve maya iyice ogreneyim bakanin yanina bizzat gidecegim cok projelerim var

neye göre onaylanıyorki ben anlayamadım. 25 kişilik kursa 111 kişi başvurmuşuz. bu 25 kişiyi nasıl belirliyor necdet beyefendi?

ben 5 yıldır ilk defa başvurdum bu kurslara aksaraydaki kursda 4 onay var ,5. beklemede(O/O/O/O/B) bu kursa katılmaya hak kazanmışım demek mi oluyor bilginiz varmı.

allpier03' Alıntı:
ben 5 yıldır ilk defa başvurdum bu kurslara aksaraydaki kursda 4 onay var ,5. beklemede(O/O/O/O/B) bu kursa katılmaya hak kazanmışım demek mi oluyor bilginiz varmı.
Aynı soruyu ben de merak etmiştim.
Arkadaşların cevaplarına binaen söylüyorum: Çok çok istisnai bir durum yoksa tamamdır.
Aksaray'a selam söyleyin :)

yalnız arkadaşilar 5. onay hizmet içinin ve son onay tarihi kursun başladığı gün. nasıl olacak bu muamma

endorfinnn' Alıntı:
allpier03' Alıntı:
Aynı soruyu ben de merak etmiştim.
Arkadaşların cevaplarına binaen söylüyorum: Çok çok istisnai bir durum yoksa tamamdır.
Aksaray'a selam söyleyin :)

aksaraya ayak basar basmaz "endorfinin selamı var" diyeceğim :)

4. onayınız olmuşsa hayırlı olsun.
5'te red gelmez.

10 hazirandaki kursmu bu ben 17 haziranda ki kursa başvurdum henüz onay yada red yok

Arkadaşlar benimde 4. adım onaylanmış görünüyor ama 5. adım kursun başladığı gün 10 haziranda... resmi yazı gelmiyor mu zaten okula kurstan önce hizmetiçi eğitime alındığımıza dair?

Şimdiye kadar başvurduğum merkezi hizmetiçi kurslardan hiç biri onaylanmadı. Bende 2 sene önce vazgeçtim artık başvurmuyorum hiçbirine.

gerçekten son onay tarihi kursun başladığı gün olurmu? aynı şehirde değiliz çoğumuz. nasıl yetişicez? daha önceden onaylanan giden yokmu arkadaşlar? resmi gidişat nasıl oluyor?

allpier03' Alıntı:
o iş tamam hocam.. kesin ordasın...

hocam 4. onay gelmişse. okulunuza yazı gelir merak etmeyin. son onay tarihi genellikle kursun başladığı tarih olur. eğer ulaşım için uçak bileti vs. ayarlayacaksınız hizmet içi eğitim daire başkanlığını arayıp bilgi alabilirsiniz.

İlk defa bende de 4.onay var, 10-14 Haziran Ankara Fatih kursu için. 4. onayı veren Necdet hoca :+1:
Oldu diyebiliriz heralde artık.

Birde şunu merak ediyorum, benim kendimi geliştirmek istemem ne gibi bir sorun yaratıyor olabilir ki 5 başvuru 1 katılma hakkım oluyor bu hizmet içi eğitimlerde :?

the_korsan' Alıntı:
İlk defa bende de 4.onay var, 10-14 Haziran Ankara Fatih kursu için. 4. onayı veren Necdet hoca :+1:

benimde onaylanmış... uçak bileti alacağım ama tereddütteyim, 5.nci de Red ihtimali varmıdır ki?

Görüşmek üzere the korsan :)

Ya bu MEBBİS hizmet içi modülünde başvuru girişte bir sürü kutucuk doldurmam gerekiyor, eğitimleri listemek için.
Saçmalık resmen, ben nerede hangi kurs olacağını bilemem ki.Eskisi gayet güzeldi.Yüzlerce önüme dökülüyordu.İstediğimi,bana uyanı seçiyordum.Yani bu kolaylık mı kullanıcıya.81 vilayetin hangisinde veya hangi birim hizmet sunacak bu seçimleri nasıl bilebilirim.
Kombinasyon soruları gibi aynen.Kaç farklı seçim yapılabilir :)

Varsa bir kısayolu söyleyin arkadaşlar,nerede hangi eğitimler var,hangilerinin altında?

sesumut' Alıntı:
Birde şunu merak ediyorum, benim kendimi geliştirmek istemem ne gibi bir sorun yaratıyor olabilir ki 5 başvuru 1 katılma hakkım oluyor bu hizmet içi eğitimlerde :?

Birileri başvuru yapıp telefonla birimi arayıp eş dost araya sokup bir yılda 8-10 kursa gittikleri için (Burada kastedilen bizim genel müdürlük değil )

ortmenim' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:

benimde onaylanmış... uçak bileti alacağım ama tereddütteyim, 5.nci de Red ihtimali varmıdır ki?

Görüşmek üzere the korsan :)

5.inci de red olacağını hiç sanmıyorum hocam, Ankara'da görüşmek üzere :)

umarım çıkar ama benim defalarca son onayda red oldu
şimdiye kadar 4 il dışı çıktı birine gidemedim. 10 kadarda ilicine katıldım

Temmuzda Ankara Kızılcıhamam da Ağ Sistemlerinde görüşmek üzere...
nasipse çıkar - %15 Şansım var.

Geri