Hoşgeldinizden Sonra Siyah Bir Karşılama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bihruze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Bihruze

Aktif Üye
sevgili arkadaşlar; bilgisayarıma malesef kurduğum bearshare ı kaldırmak için çok uğraştım olmadı bende regeditten bazı dosyaları silmiştim. bilgisayar ondan sonra açılmadı.bilgisayarım normal açılıyor aslında windows hoşgeldiniz yazıları geliyor sonrasında simsiyah ekran öylece kalıyor.. güvenli mod içinde aynı ... ne yapabilirim :cry:

İşletim sistemi win7 mi? Siyah ekranda mouse imleçi varmı? Bunlar evet ise sistem geri yükleme yap hemen düzelir..

aynı siyah ekran benim pc nin de başına gelmişti. format atarak halletmiştim.
önemli belgeleriniz var ise dos ortamında diğer sürücüye aktarabilirsiniz. kolay gelsin

win7 repair yapabilirsiniz böylelikle dosyalarınız kaybolmaz ama dosyalar önemli değil derseniz bence temiz bir kurulum yapın ayrıca resimdeki ufaklığıda gördüğünüz yerde bizim için çok çok öpün

işletim sistemi XP ise komut istemiyle güvenli kipte aç ctrl+alt+del ile görev yöveticisini çağır çalışştırdan desk.cpl yi çaloıştır görüntü ayarlarını değiştir

komut istemiyle güvenli modda komut penceresinden explorer.exe yi çalıştır. başlat menüsü gelecektir. oradanda sistem geri yükleme ile kurtarabilirsin.

neoplasma' Alıntı:
win7 repair yapabilirsiniz böylelikle dosyalarınız kaybolmaz ama dosyalar önemli değil derseniz bence temiz bir kurulum yapın ayrıca resimdeki ufaklığıda gördüğünüz yerde bizim için çok çok öpün
tamam hocam sizin yerinizede bol bol öperim :D

muratbedel' Alıntı:
aynı siyah ekran benim pc nin de başına gelmişti. format atarak halletmiştim.
önemli belgeleriniz var ise dos ortamında diğer sürücüye aktarabilirsiniz. kolay gelsin
dos ortamında bu işlemi nasıl yapacağım hocam :oops:

hocam dos ortamı biraz zor olabilir copy xcopy veya xcopy32 komutlarını kullanmanız gerekir. onun yerine @ctivedisk tarzı bir başlangıç dvd si kullanın yedeklemeyi vista arayüzü ile kolayca yapın

alfa-turk' Alıntı:
komut istemiyle güvenli modda komut penceresinden explorer.exe yi çalıştır. başlat menüsü gelecektir. oradanda sistem geri yükleme ile kurtarabilirsin.
hocam sizin yöntemi denedim bilgisayarı kurtardım formattan..çok teşekkür ederim :+1:

tam nasıl yapılacağını yazacaktım ki sorunun çözülmüş olduğunu gördüm. :++:

Geri