macar17 Site Gezgini Mesajlar 69 20 Nisan 2012 #1 Hocam yardım edermisiniz begendigim bir iki şarkının fon müzigi almak istiyorum nasıl yapabilirim bilen varya yardım edebilirmi
Hocam yardım edermisiniz begendigim bir iki şarkının fon müzigi almak istiyorum nasıl yapabilirim bilen varya yardım edebilirmi
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,340 20 Nisan 2012 #2 sesle müziği ayırmak istiyorsanız bu bazı programlar yapıyor forumda paylaşılmıştı. ama söz ve müzik aynı kanalda olduğu için ayrılsa da çok randımanlı olmaz biraz bozuk kaset havasında olur.sözler vızıltı gibi kalır. cesitli-konularda-resimli-anlatimlar-f188/muzikleri-sesten-nasil-ayiririz-resimli-anlatim-t21204.html
sesle müziği ayırmak istiyorsanız bu bazı programlar yapıyor forumda paylaşılmıştı. ama söz ve müzik aynı kanalda olduğu için ayrılsa da çok randımanlı olmaz biraz bozuk kaset havasında olur.sözler vızıltı gibi kalır. cesitli-konularda-resimli-anlatimlar-f188/muzikleri-sesten-nasil-ayiririz-resimli-anlatim-t21204.html
Y yakopasa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 21 Nisan 2012 #6 audacity programıda aynı işlevi yapabiliyor. :idea:
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,703 21 Nisan 2012 #7 sand_storm' Alıntı: goldwave Genişletmek için tıkla ... +1