hocam lab. boş mu? fenbilgisini neden kazanmadınız?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
sabah sabah 2 soru asabımı bozdu arkadaş ya..ingilizceci gelmiş hocam dersiniz var mı lab boş mu demez mi?
ben de sandım dersini lab da işlicek ,hayırdır hocam dedim fazla öğrenci gelmemişde ,gelenleride lab a yolluyum diyor..
dolu dolu çok dolu dedim bende...
sabah ders anlatıyorum,konu sınavlara falan geldi,öğrencinin teki hocam sizde biraz daha çalışıp öss ye fenbilgisini neden kazanamadınız demez mi?:)
bende onu fenbilgisi hocana sor dedim :)

sınavı ne yapacaksın iyiydi aslında böle çocugun peşinde koş işin yoksa sınav yapacam diye yok düşük verme diğer notlarına bak yok yazılı sözlü flan.. notu olsada korkmazlar gibime geliyor.

faruk8542' Alıntı:
sınavı ne yapacaksın iyiydi aslında böle çocugun peşinde koş işin yoksa sınav yapacam diye yok düşük verme diğer notlarına bak yok yazılı sözlü flan.. notu olsada korkmazlar gibime geliyor.
hocam dersimizin sınavı olmadığı için bu durumlara düştük zaten..boş ders ve boş adam olarak görünüyoruzz :)

bizim okulda da öyle malesef hocam artık sinirden patlayacam fakat beni anlayan yok okulda. lafa gelince herkes o durumdaymış. okulda 2 öğretmen yok raporlu sanki ben boş ders öğretmeniyim müdür hemen sabah hocam bilgisayar sınıfına sınıfları yolluyorum diyor bende dedim hocam dolu sınıf dersim var olsun boş yerlere otururlar diyor bende dolu hepsi dedim çabuk biter şu dönem inşallah kahretsin ki girdiğim anadolu ve ales gibi sınavlardan düşük alıyorum kahretsin ki testlerde çok başarılı değilim kendime çok kızıyorum

by_katliam' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
hocam dersimizin sınavı olmadığı için bu durumlara düştük zaten..boş ders ve boş adam olarak görünüyoruzz :)
şimdi seneye sınav var bakalım bakış açılar değişecek mi? zannetmiyorum açıkçası. işleri düşünce bizde onlara deriz bunlar boş iş boş şeyler olur gider bakalım hayırlısı deyip ötelemeyi.

Geri