hocam sizin ek ders neden fazla?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
sabah sabah güleyim mi kızayım mı bilemedim,2 senedir ek dersi yarım pörcük hatta bazı zamanlar hiç almadım,almadığım zamanlarda bir kişide gelip hocam siz neden ek ders almıyorsunuz demedi..
ama öğretmenler odasında ek ders muhabbeti oluyordu,ben de banada 570 yatmış deyince bazı bayan hocalarımız şokk geçirdi.hocam neden sizinki fazla neden bize az yatmış falan filan:)
ben de hocam siz az çalışıyorsunuz demek ki,aslında bana az yatmış bayram tatilini yatırmayı unutmuşlar dedim kız kafayı yiyordu :):):)

ya Allah aşkına herkes ekderimizin fazla olduğunu sanıyor
halbuki tam derse giren öğretmenle tamamen aynı zaten tam ders mesaisi kadar mesaimiz var
o da mı olmasın arkadaş

erencan' Alıntı:
ya Allah aşkına herkes ekderimizin fazla olduğunu sanıyor
halbuki tam derse giren öğretmenle tamamen aynı zaten tam ders mesaisi kadar mesaimiz var
o da mı olmasın arkadaş
meselede o zaten hocam,az derse girdiğimi demkki kız biliyor,yani şunu demek istiyor derse girmeden neden bu parayı alıyorsun :)
okuldaki pc lere sanki babası gelip bakım yapıyorr,sanki ders varda biz girmiyoruz arkadaş..
ama ben taktiği anladım tartışmıyıcan direkt üstüne gidicen bunun gibilerin :mrgreen:

hayır çocukların ingilizce netleri ortada ,2-3 net anca yapıyorlar,sen derse giriyorsunda ne oluyor :P

bu ay toplamda ne yatması gerkiyordu arkadaşlar 64 saat mi bana geçen aydan 4 saat eksik yatmıstı .düzelticekti idarecimiz toplam 579 yatmıs .

sanki düzeltmemiş :S

14+18+18+0+14 şeklinde olması gerkiyor bu ay sanırsam oda 64 yapıyor

benimkini düzeltince 68 yatacaktı yatan para 579 dpgrumudur arkadaşlar.

aynenbadi' Alıntı:
godfather' Alıntı:
demek son 1.5 senedir benm aldığım ekdersi duysalar inme iner bunlra desene :D:D
vururlar seni :puhaha:
hocam sen onlara bizim branşta 4 rakamlı ek ders alanlar varmış de D: kudursunlar :D:D ha benimki yine mütevazi.. bi meslek lisesinde atolye şefi olan meslektaşlarımz allah güle güle harcamak nasip etsin nerdeyse bizim maaş kadar ek ders alıyorlar:D

Bu öğretmenler cidden bir tuhaf, bazen nasıl üniversite bitirmiş diye aklıma geliyor. Rehber öğretmenler yatıyor, 18 alıyor, dersi yok nöbeti yok kulüp yok o yok bu yok ama senden fazla ek ders alıyor. Senin canın çıkıyor ama alamıyorsun diyorum hala bir tepki vereceğine adam banane diyor. Hak almayı bilmeyen insanlar başkalarının 2 dudağının arasından çıkacak kelimelere boyun eğiyor. Sosyal medyadan, sendikalardan ve meb bilgi edinmeden hakkınızı arayın, ses olun diyorum. Ben her zaman ses oluyorum ama tek kişi ile olmuyor.

Hocam banada dün biri çıkmış öğretmenler odasında herkesin içinde sen niye nöbet tutmuyorsun hocam. Size niye yok felan filan dedi. Bende aynı sizin taktiği uyguluyorum. Süper oluyor :puhaha: Cevaben dedimki ; askerliğiniz çok sizin, bu şafaktan sonra ben mi nöbet tutayım vs. siz çalışın benim yerime de tutun felan dedim adam şok geçiriyordu. Bu arada okulun en genç öğretmeni benim :puhaha:

bende cefasını çektik sefasını sürüyoruz ya da sizde 40 net fazla yapıp bilgisayarcı olsaydınız diyorum.
ilk atandığımda okulda da ek dersim yoktu. o zamanda "bilsem 40 net az yapar sınıfçı olurdum" diyorum :)

achillus' Alıntı:
bu ay toplamda ne yatması gerkiyordu arkadaşlar 64 saat mi bana geçen aydan 4 saat eksik yatmıstı .düzelticekti idarecimiz toplam 579 yatmıs .

Yatan para tamı tamına 579,58 ise 64 saat vergi dilimine girmeksizin almışsın hocam.
yatan para 579,xx ise 68 saat vergi dilimine girerek almışsın hocam.

yasarsahbaz' Alıntı:
achillus' Alıntı:

Yatan para tamı tamına 579,58 ise 64 saat vergi dilimine girmeksizin almışsın hocam.

vala güzel cevapladın hocam .bende tam aynı noktayı gördüm .şimdi küsürata bakmak lazım :) ama muhtemelen vergi dilimindeyim .Ben vergi dilimine girmiştim muhtemelen ocağa kadar devam edecek diye biliyorum .

eidt:579,29 yatmıs demekki halen vergi dilimi devam ediyor.yanılmıyorsam vergi dilimine girdikten sonra 6 ay boyunca vergi dilimi kesintisi oluyor

achillus' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:
achillus' Alıntı:

vala güzel cevapladın hocam .bende tam aynı noktayı gördüm .şimdi küsürata bakmak lazım :) ama muhtemelen vergi dilimindeyim .Ben vergi dilimine girmiştim muhtemelen ocağa kadar devam edecek diye biliyorum .
Devlet baba sağolsun :)

Geçenlerde benim yaşım kadar meslek tecrübesi olan bir hoca gelmiş, bende yazıcıyı bilgisayara tanıtmaya çalışıyorum. Bana diyor ki hocam sende eften püften şeylerle uğraşıp duruyorsun akşama kadar, şimdiki aklım olsa ya resimci ya bedenci ya da bilgisayarcı olurdum diyor. Gelde delirme, yaşıt olsak lafını verirdim de büyüğümdür dedim saygımdan sesimi çıkarmadım. Adamlara masaüstünde sağ tuş yapın diyorum, masaüstünde sağ tuş diye bir simge arıyorlar, gelmiş bana ettiği lafa bak. Lafa bakarım laf mı, söyleyene bakarım adam mı hesabı :)

Bende aynı şekilde gelmiş derste bir bakar mısın dedi.
Sınınfın kapısına kadar fittim elektrikle ilgili bir sorundan bahsetti.
Bende dersten sonra geleyim dedim.
Sınıfa baktı sınav mı yapıyorsun dedi!!!!
Şok oldum.
Bende hizmetli arkadaş bir baksın dedim.

aynenbadi' Alıntı:
sabah sabah güleyim mi kızayım mı bilemedim,2 senedir ek dersi yarım pörcük hatta bazı zamanlar hiç almadım,almadığım zamanlarda bir kişide gelip hocam siz neden ek ders almıyorsunuz demedi..
ama öğretmenler odasında ek ders muhabbeti oluyordu,ben de banada 570 yatmış deyince bazı bayan hocalarımız şokk geçirdi.hocam neden sizinki fazla neden bize az yatmış falan filan:)
ben de hocam siz az çalışıyorsunuz demek ki,aslında bana az yatmış bayram tatilini yatırmayı unutmuşlar dedim kız kafayı yiyordu :):):)
mesaiye kal sana fazla yazarlar deseydin.

bu yönden çok sıkıntım yok, mesleğin zorluklarından bahsediyorum genelde hak veriyorlar.
işin işin ilginç yanı şöyle bir algılama var bilgisayarcı kişi herşeyden anlar. Bilmediğimiz yok vesselam :)

Bu sevdiğim bir arkadaş geldi , hocam birşey soracam dedi
+buyur dedim
-Bu aletlerden anlar mısın dedi
+kafamı çevirdim , elinde zımba var
+noldu ki dedim
-geçenlerde zımba almıştım. içinde verilen teller zımbaya uymadı dedi
+ee dedim
- nasıl yapacaz dedi
+iade et dedim
-iyi fikir dedi ve gitti

kamera şakası mı anlamadım ( okula yeni kamera taktılar da :D )

uysal_rockci' Alıntı:
bu yönden çok sıkıntım yok, mesleğin zorluklarından bahsediyorum genelde hak veriyorlar.
işin işin ilginç yanı şöyle bir algılama var bilgisayarcı kişi herşeyden anlar. Bilmediğimiz yok vesselam :)

+buyur dedim
+noldu ki dedim
+ee dedim
- nasıl yapacaz dedi
+iade et dedim
-iyi fikir dedi ve gitti

:++:

uysal_rockci' Alıntı:

+buyur dedim
+noldu ki dedim
+ee dedim
- nasıl yapacaz dedi
+iade et dedim
-iyi fikir dedi ve gitti

Aslında kötü birşey söylememiş hocam, sana "zımba gibi delikanlısın" demek istemiş :)

yasarsahbaz' Alıntı:
Aslında kötü birşey söylememiş hocam, sana "zımba gibi delikanlısın" demek istemiş :)
bence de :D zımba gibisin hocam okulda senden başka zımba bulamadım demek istemiş. bir nevi iltifat şekli :)

yasarsahbaz' Alıntı:
uysal_rockci' Alıntı:

+buyur dedim
+noldu ki dedim
+ee dedim
- nasıl yapacaz dedi
+iade et dedim
-iyi fikir dedi ve gitti

çıkma teklifi de olabilir. gizli bir mesaj falan!

Geri