skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 5 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar hotmail'i açınca outlook hesabı geliyor.Bir de gelen maili ilet bölümünü göremedim yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar hotmail'i açınca outlook hesabı geliyor.Bir de gelen maili ilet bölümünü göremedim yardımcı olabilir misiniz?
S sariyildiz Site Gezgini Mesajlar 77 5 Nisan 2013 #2 Glen kutusundaki iletiye bir kere tıklayıp seçince üst kısımda yanıtla açılır butonunun en altınında ilet var.
Glen kutusundaki iletiye bir kere tıklayıp seçince üst kısımda yanıtla açılır butonunun en altınında ilet var.
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 5 Nisan 2013 #3 hocam peki bu arayüz eski haline gelmez mi bu çok ilkel duruyor
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 5 Nisan 2013 #4 Microsoft'un yeni e-posta hizmeti hocam. Geçişte herhangi bir veri kaybı yaşanmıyor zaten. Outlook arayüzü de fena değil.
Microsoft'un yeni e-posta hizmeti hocam. Geçişte herhangi bir veri kaybı yaşanmıyor zaten. Outlook arayüzü de fena değil.
hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,790 5 Nisan 2013 #5 bende yeni arayüzü beğenmedim, eskisi daha güzeldi :x
only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,861 5 Nisan 2013 #7 3*4 aysan fazla yeni arayüzü kullanıyorum zaten yeni outlook hesabı aldım eski hotmaili de kullanıyorum... bence yeni arayüz hızlı ve mükemmel...
3*4 aysan fazla yeni arayüzü kullanıyorum zaten yeni outlook hesabı aldım eski hotmaili de kullanıyorum... bence yeni arayüz hızlı ve mükemmel...