HP 1010 ve Windows 7

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

marat

Site Gezgini
:!: Arkadaşlar müdür casper bilgisayar aldı. Windows 7 yüklü. Hp 1010 yazıcısı var. Yazıcıya belge gönderildiğinde 1 dk falan bekliyo ondan sonra yazıyo. 1 den fazla sayfa ise sayfalar arasında bi 10 sn falan bekliyo. Driver ı tekrar yükleyeyim dedim HP nin sitesinde windows 7 driveri yok. Yazıcı özelliklerinden bağlantı noktalarına baktığımda "Dot4 USB" gibi bişey görünüyo. Sorun ne olabilir sizce ? Yardımcı olursanız sevinirim... :?:

Benim ilgilendiğim bir sistemde de windows 7 görmüyor yazıcıyı HP 1010 ...
çözüm ?

yazınının vista driver ını google da aratıp yükleyin.
daha sonra yazıcı özelliklerinden DOT4_001 portu seçin.
yazıcı hazır, güle güle kullanmaya devam edin.

yazıcı oncelık degerını dusurn bırde bu sekılde yazdırmayı deneyın

Bizde de aynı yazıcı var ve Windows 7'de sorunsuz bir biçimde kullanıyoruz. Tanıtmakta sıkıntı çekmiştim ama biraz uğraşınca oluyor. Problem yavaş yazmaysa, zaten o yazıcı o şekilde yazıyor. Çok hızlı yazmıyor. Yazdır diyorsun yeşil ışık yanıp sönmeye başlıyor ve daha sonra yazdırmış oluyor.

marat' Alıntı:
:!: Arkadaşlar müdür casper bilgisayar aldı. Windows 7 yüklü. Hp 1010 yazıcısı var. Yazıcıya belge gönderildiğinde 1 dk falan bekliyo ondan sonra yazıyo. 1 den fazla sayfa ise sayfalar arasında bi 10 sn falan bekliyo. Driver ı tekrar yükleyeyim dedim HP nin sitesinde windows 7 driveri yok. Yazıcı özelliklerinden bağlantı noktalarına baktığımda "Dot4 USB" gibi bişey görünüyo. Sorun ne olabilir sizce ? Yardımcı olursanız sevinirim... :?:

Hocam bende de aynı konfigürasyon var. Denemediğim driver kalmadı. (Diğer işletim sistemlerinde denemedim.) Sorun yazıcının bellek kapasitesi veya yazma hızının düşük olması

arkadaşlar hp 1010 vista driver ı indirirseniz sorunsuz çalışıyor. bilginize...

Geri