HP 1018 YAZICI WİN 7 DRİVER SORUNU

Kodla Büyü

adige_emrah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR HPNİN RESMİ SİTESİNDEN WİNDOWS 7 İÇİN 1018 YAZICI DRİVERI İNDİRDİM KURDUM AMA YİNE ÇIKTI ALAMIYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

bende de aynı problem vardı hocam. usb kablosunun yerini falan değiştirdim es kaza çalıştı :)

Arkadaşlar okula bi laptop aldık işletim sistemi windows 7 - 64 bit
ağda kurulu olan HP LaserJet 1010 yazıcısını tanıtamadım cd ile sanırım işletim sisteminden kaynaklanıyo.. HP LaserJet 1010 Driver for windows 7 için hp nin sitesine filan baktım ama ordan oraya yönlenmekten bulamadım.. Lütfen yaredım edin

Allah aşkına bu link çıkıyo burda nerde download
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=4063

sarı_sarı' Alıntı:
Arkadaşlar okula bi laptop aldık işletim sistemi windows 7 - 64 bit
ağda kurulu olan HP LaserJet 1010 yazıcısını tanıtamadım cd ile sanırım işletim sisteminden kaynaklanıyo.. HP LaserJet 1010 Driver for windows 7 için hp nin sitesine filan baktım ama ordan oraya yönlenmekten bulamadım.. Lütfen yaredım edin

Allah aşkına bu link çıkıyo burda nerde download
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=4063

Arkadaşlar bende hp laserjet 1010 yazıcı driver win7 için bulamadım. Elinizde varsa paylaşırmısınız?

gecen gun yaptım ben... elimde hp XP driver cd si vardı.
laptop da win7 64 bit
driver cd deki setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modunu değiştir. kurulumunu yap mesele bitiyor...

hocam hp 1010 var bizde de. hp 2200 olarak gösteriyoruz çalışıyor. bir deneyin. Windows 7 ' nin kendi sürücüleri içinde var.

bizdede 1020 var hp nin sitesinden iki farklı driver vardı tekrar kaldırmışlar ve bire düşmüş.
diğer bir sebebinde kullandığın kablonun gercek usb2 olması lazım. nerden anlıyoruz cihazı takınca usb aygıtı tanınmadı diyorya ordan anlıyoruz.(denenmiştir ve sonuç alınmıştır)

bu yöntemde olabilir tabiki
cyln' Alıntı:
laptop da win7 64 bit için setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modunu değiştir. kurulumunu yap mesele bitiyor...

umarım yardımcı olmuşumdur.:)

hocam benim kullandığım 1018 driver win7 için...çalışır durumda bir dene bakalım

Ekli dosyalar

Geri