hp 1020 yazıcı sorunu

Kodla Büyü

ccereci

Site Gezgini
arkadaşlar okulda kullandığım hp 1020 yazıcıyı bilgisayara format attıktan sonra yeniden bilgisayara tanıtamadım. okulda aynı yazıcıdan üç tane var ve üç orjinal cd var. internetten de driver indirdim. ama hangi yöntemle denersem deneyeyim, driverı bulduktan hemen sonra yüklemeden, şuna benzer bir uyarı veriyor.

"bu sürücünün inf dosyalarından biri windows 95 ve üzeri bilgisayarlara göre oluşturulduğundan yüklenemedi..."

bilgisayar kurulduktan sonra üzerine sp3 de eklendi güncellenerek. buna benzer sorun yaşayan var mı. yardıma ihtiyacım var..

arkadaşlar benzer sorunşa karşılaşan olmadı sanırım. zaten ben de ilk defa gördüm bu durumu. neyse...

benim okulda da aynı yazıcıdan var bende internetten buldum driverını istersen göndereyim birde onu dene...

hocam bu durum sizce driverdan olabilir mi. bizde üç tane orjinal cd var. ama yinde gönderriseniz sevinirm. tşk.

ben de aynı yazıcıyı yüklerken epey uğraşmıştım ama hata çıkmamıştı.
orjinal sitesinde 1020 yi arattırdığında aynı işletim sistemi için birkaç tane seçenek sunuyor. diğerlerini de denemeni tavsiye ederim.

ben de bu iş olmayacak galiba dedikten sonra birşekilde oldu.

Geri