hp compaq cq61-249et format atılmıyor yardım istiyorum

Kodla Büyü

legend87

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar bendeki laptop da işletim sistemi windows 7 xp ye çevirmek istiyorum xp cdsini takıyorum mavi ekran hatası veriyor 0000007B hatasını veriyor ben bunla başa çıkamadım bana yardımcı olursanız sevinirim. recovery var pc 'imde ondan mı kaynaklanıyor yardımlarını bekliyorum

bide bana benim pc nin xp driverları lazım tabi format atabilirsem sizde varsa link atabilir misiniz?
şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar nlite ile cd oluşturdum ama format atamıyorum win7 daha yüksek ya o yüzden cd ile bios ayarlarını yapıpda atamıyorum gelmiyior o ekrana anlıyacağınız bütün emeklerim boşa gitti başka bir çıkar yolu varsa lütfen söleyin

legend87, malesef yeni hp lerde böyle bir sıkıntı var sıkıntının sebebini biliyorum çözümünü bilmiyorum malesef sanırım yok...
sebep şu: harddiskin sata ahci modda çalışıyor xp de bunu desteklemiyor, normalde biz xp kurabilmek için, bioas a girip sata ahci modu disable ediyorduk ve ancak ozamn xp kurabiliyorduk, yalnız yeni hp lerin bios unda bu kontrol bulunmuyor yani bioas dan ahci mod u kapatamıyoruz.. ahci mod u baska bir yolla kapatabilirsen xp de kurabilirsin...
Birde merak ettim neden xp ? lisanslı 7 varken kullan derim, ki 7 gercekten xp'den cok cok iyi, tartışılmaz...

anladım ademola saolasın yorumun ve bilgin için artık bi çaresini bulursam bende herkesi bilgilendircem ama bulamıcam gibi görünüyor
neden xp biliyor musun 95 le başladım pc ye xp ye geçtim ve sonra çıkan bütün işletim sistemlerini kullandım ama en kolayı ve en sorun çıkartmayanı xp o yüzden xp ye geçmek istiyorum ve ağ kuruyoruz sürekli pc lerde değişiyor çoğu arkımın işletim sistemide xp anlıyacağınn zorluk çekiyorum bi görünüş yüzünden de win7 yi tercih etmiyorum ve çalıştığım bazı programlar var delphi7 visual basic gibi vb o yüzden xp en güzeli biraz uzun oldu ama anlatabildim umarım :)

sabah sabah umarım kafanı ütülemedim :)

Geri