Arkadaşlar bu yazıcıyı yeni aldık. Kurulumu sorunsuz tamamladım. Çıktı da da herhangi bir problem yok.
Hatta kurulum sonrasında scanner özelliği de gayet başarılı. Gel gelelim...
Bilgisayarı yeniden başlattığımda diğer özellikleri yine gayet güzel çalışmasına rağmen HP Scan programını çalıştırdığımda
HP Deskjet 1050 J410 bulunamadı
hatasını veriyor.
Hp Scan Tanılama Yardımcı Programı 4.2 ile tanıla dediğimde ise
(ok)Bağlantı Hiçbir Aygıt Yöneticisi Sorunu Bulunmadı
(ok)Aygıt Yöneticisi Hiçbir Aygıt Yöneticisi Sorunu Bulunmadı
(X)Windows (WIA) Tarama HP Scan Tanılama Yardımcı Programı, Windows Görüntüleme hizmetini kullanarak tarayamıyor
(X)HP Twain Tarama Twain bileşeni, başka bir işlem tarafından kullanıldığından düzgün çalışmıyor.
sonucunu veriyor.
Bu arada yazılımın güncelliğini kontrol ettiğimde en güncel yazılım olduğu cevabını veriyor HP güncelleştirme yazılımı.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...
Hatta kurulum sonrasında scanner özelliği de gayet başarılı. Gel gelelim...
Bilgisayarı yeniden başlattığımda diğer özellikleri yine gayet güzel çalışmasına rağmen HP Scan programını çalıştırdığımda
HP Deskjet 1050 J410 bulunamadı
hatasını veriyor.
Hp Scan Tanılama Yardımcı Programı 4.2 ile tanıla dediğimde ise
(ok)Bağlantı Hiçbir Aygıt Yöneticisi Sorunu Bulunmadı
(ok)Aygıt Yöneticisi Hiçbir Aygıt Yöneticisi Sorunu Bulunmadı
(X)Windows (WIA) Tarama HP Scan Tanılama Yardımcı Programı, Windows Görüntüleme hizmetini kullanarak tarayamıyor
(X)HP Twain Tarama Twain bileşeni, başka bir işlem tarafından kullanıldığından düzgün çalışmıyor.
sonucunu veriyor.
Bu arada yazılımın güncelliğini kontrol ettiğimde en güncel yazılım olduğu cevabını veriyor HP güncelleştirme yazılımı.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...