hp dv6 dizüstü bilgisayarı olanlar...

Kodla Büyü

agahyildiz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi geceler arkadaşlar. gecenin bu yarısında bir sorumun var. hp dv6000 serisi bir bilgisayar var önümde. harddiski 140gb ve sadece tek sürücüden oluşuyor. paragon ile iki parça yapmak isterken ortada hata verdi. kapatıp açıncada vista hiç açılmadı. paragonu tekrardan çalıştırdım. hata düzeltiliyor dedi fakat yine takıldı kaldı. tekrar bilgisayarı açtığımda viska kurtarma konsolu felan geldi. sistem geri yüklemesi yapılıyor felan yaıyordu. bende eksik dosyaları yerine koyacak zennediyordumki bilgisayar kapanıp açıldığında ilk alındığında nasılsa öyle açıldı. 140gb hdd nin 100gbı doluydu. ve şimdi tertemiz sadece vista var. 20gb bir veri görünüyor. birçok data recovery denememe rağmen giden dosyalar hiç geri gelmedi. sizce ne yapmalıyım. pozitif bakmak istiyorum... bu dizüstüne sahip olanlar varmı bildiği bişey?...

hocam geçmiş olsun ben de partition magic programıyla hdd'yi bölmeye çalışmıştım siz yine şanslıymışsınız ilk günkü haline dönmüş benimki recovery yapmaya başlıyo sonra da yarıda kesiliyodu yani ben tamamen format atmak zorunda kaldım kamerasının driverını uzunca bi süre aradım ama şans eseri buldum. geri dönüşüm programı denedim ama başarılı olamadım siz de bi deneyin bazı recovery programları var belki sizde işe yarar belki benimki ii bi program deilmiştir...

amdturion' Alıntı:
hocam geçmiş olsun ben de partition magic programıyla hdd'yi bölmeye çalışmıştım siz yine şanslıymışsınız ilk günkü haline dönmüş benimki recovery yapmaya başlıyo sonra da yarıda kesiliyodu yani ben tamamen format atmak zorunda kaldım kamerasının driverını uzunca bi süre aradım ama şans eseri buldum. geri dönüşüm programı denedim ama başarılı olamadım siz de bi deneyin bazı recovery programları var belki sizde işe yarar belki benimki ii bi program deilmiştir...

sizede büyük geçmiş olsun hocam. gerçekten kötü bir durum. ama biraz sevindirici şeyler oldu bende. easy recovery 6.0 var bende %100 olmasada biçok veriyi geri kurtardım. Ama giden veriler oldu tabii. Bilgisayarın sahibi arkadaş anlayışla karşıladı.

Bu easy recovery programını herkese tavsiye ediyorum. zamanım olursa bir ara ekleyeceğim linkini. çok kaliteli bir program...

Geri