Hp mi? Samsung mu? Canon mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jarrah87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Benim de bu 3 renkli lazer yazıcı için tavsiyeye ihtiyacım var. Okula acil bir tane alınması gerekli. Bunları kullananlardan veya fikir sahibi olan arkdaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.
Samsung için olumlu referanslar var intrenette ama toneri ile drum ının ayrı satıldığı söyleniyor. Hp ve canon için net bir yorum alamadım.

bizim okulda hp ve canon renkli lazerler var. ama bu modeller değil eskileri. deneyimlere dayanarak ikisi arasında canon'u tercih ederim...
samsung'a gelince hem okul hem de evde mono lazerler samsung ve daha iyi çalışmaları gerekir diye düşünüyorum. çok sık kağıt sıkıştırıyor....

jarrah canon lbp 5050 asla tavsiye etmiyorum. geçen yıl aldık okula. 1 sayfa renkli baskı içi 1 dk beklemen gerekli. tonerlerde tamamı yaklaşık 700 tl. çünkü üzerindeki tam dolu değil.

bilekes' Alıntı:
jarrah canon lbp 5050 asla tavsiye etmiyorum. geçen yıl aldık okula. 1 sayfa renkli baskı içi 1 dk beklemen gerekli. tonerlerde tamamı yaklaşık 700 tl. çünkü üzerindeki tam dolu değil.

bt sınıfında benim bilgisayarıma canon lbp5000 takılı. belirli sayıda baskı sonrası kalibrasyon yaptığı için birkaç dakika bekletiyor. ama her baskıdan önce 1 dk bekleme diye birşey söz konusu değil...

canon tavsiye etmem. adamlar geri zekalıca iş yapıyolar. bende çok fonksiyonlu kartuşlu canon var. tarayıcısını kartuş boş diye kullanamıyorum. önce kartuşu doldurunuz diyo.
samsung yazıcı okulda var ama o çok dandik bir yazıcı. hep hp diyoruz ama gerçekten işini iyi yapıyo

Geri