HTC HD Desire - HTC HD 7 / Windows Mobile 7 - Android

Kodla Büyü
Zor seçim be hocam, özellik olarak çok yakınlar birbirine. Winmo7 nin gayet stabil olduğu söyleniyor, hızlı ve kullanışlı. Ama ben olsam Android den yana kullanırdım tercihimi telefonu kurcalamayı sevdiğim için. Uğraşamam ben custom rom falan olduğu gibi kullanırım telefonu diyorsanız Hd7 yi tercih edin.

hocam bende kurcalamayı seviyorum. hattta düne kadar ciddi ciddi x10mini almayı düşünüyordum türkselden. ama birkaç kişiyle konuştum
- win7 mobile çıkalı çok kısa süre oldu fakat uygulama sayısı şimdiden andoridi aştı dediler.
- androide göre daha stabil dediler, birde androidlerde yok 2.1 le çıktı 2.2 yi desteklemiyor. 2.2 belki çıkar ama 2.3 imkansız vs.. gibi söylentiler,
- andoidli telefonların şarj sürelerinin kısalığı gibi nedenlerle çekiciliğini kaybetmeye başladı.

BaRBaRYaN35' Alıntı:
hocam bende kurcalamayı seviyorum. hattta düne kadar ciddi ciddi x10mini almayı düşünüyordum türkselden. ama birkaç kişiyle konuştum
- win7 mobile çıkalı çok kısa süre oldu fakat uygulama sayısı şimdiden andoridi aştı dediler.
- androide göre daha stabil dediler, birde androidlerde yok 2.1 le çıktı 2.2 yi desteklemiyor. 2.2 belki çıkar ama 2.3 imkansız vs.. gibi söylentiler,
- andoidli telefonların şarj sürelerinin kısalığı gibi nedenlerle çekiciliğini kaybetmeye başladı.

hocam android alırsan htc nin desteğini beklersin . wm alırsan hem microsotfun hem htcnin desteğini beklersin. Htcnin ürettiği telefonlara bak hepsi android üzerine kurulu hemen hemen yeni modellerin . Ayrıca htc güncellemede sıkıntı vermez ota ile yapıyor güncellemeyi .

.Kaf-Kef.' Alıntı:
BaRBaRYaN35' Alıntı:

hocam android alırsan htc nin desteğini beklersin . wm alırsan hem microsotfun hem htcnin desteğini beklersin. Htcnin ürettiği telefonlara bak hepsi android üzerine kurulu hemen hemen yeni modellerin . Ayrıca htc güncellemede sıkıntı vermez ota ile yapıyor güncellemeyi .
..
kararsız kaldım hocam. HTC Android (wildfire, hero, desire) kullanan arkadaşlar var. wildfire 2.2 geldi ama hero hala 2.1 de bekliyor. birde MS + Nokia birleşmesi var gündemde olan. nokia da ms işletim sistemine dönünce MS mobile pazarına ciddi bir şekilde geri dönebilir diye düşünüyorum. öyle olursa ms li telefonların 1 yıl sonra çok daha güncel olacağını düşünüyorum. birde notebook ile senkranizasyon olayını düşününce MS notebook ile MS telefon çok daha rahat senkron çalışır düşüncesindeyim. HD7 gibi bir makineyi 450-500 USD civarı bir fiyata getirtecem. o yüzden biraz daha ağır bastı benim için.

ama 1 hafta öne sorsan X10 mini derdim.

x10 mini 2.1 de kalacak güncelleme ckmayacak resmi acıklama yaptılar. Bu perforrman ve yeni özellikler acısından fark demek. wm mobile 6.1 ve 6.5 arasında güncellemede bir cok fark var Ayrıca belli bir süre sonra program vs desteğinde wm ccok zayıf . Bende blackberryden wm 6.1 ve wm 6.5 cihazlara geçiş yaptım ki performansları cok iyi değildi. Gt540 ise androidle cok farklı mesala okulda 2 hat var wifiden cıkıs yaparken ip ayarlarını değiştirmek gerekiyor evde kullandığım ile okul farklı . Wifi maganer istediğim configurasyon yapıyor tek tıkla . yada okulda localda filezilla server var andftp ile direk bağlanıyor cekiyorum lazım olanı telefona . Bu sizin aslında işletim sistemi sizin ihtiyaclarınızla alakalı birazda. Ben şimdi telefon alacak olsam basit bişey alır :D easypad alırım exper tegra 2 ile .

android den vaz geçme derim, bir android kullanıcı olarak.... android i merak eden arkadaşlarıma bir tavsiye, sakın samsung alıp benim yaptığım hatayı yapmayın... her yeni çıkan android sürümünde kullanıcısını en çok düşünen firma htc... samsung her yeni android sürümüne yeni telefon çıkarıyor ve eski sürümü kullanan telefonların yeni sürüme geçmesini sağlamıyor... satış politikası...

.Kaf-Kef.' Alıntı:
x10 mini 2.1 de kalacak güncelleme ckmayacak resmi acıklama yaptılar. Bu perforrman ve yeni özellikler acısından fark demek. wm mobile 6.1 ve 6.5 arasında güncellemede bir cok fark var Ayrıca belli bir süre sonra program vs desteğinde wm ccok zayıf . Bende blackberryden wm 6.1 ve wm 6.5 cihazlara geçiş yaptım ki performansları cok iyi değildi. Gt540 ise androidle cok farklı mesala okulda 2 hat var wifiden cıkıs yaparken ip ayarlarını değiştirmek gerekiyor evde kullandığım ile okul farklı . Wifi maganer istediğim configurasyon yapıyor tek tıkla . yada okulda localda filezilla server var andftp ile direk bağlanıyor cekiyorum lazım olanı telefona . wifi analyzer o anda o bolgedeki wifiler dbi olarak sıralıyor 4-5 dk bekletirseniz size grafi olarak veriyor 9 ap olan bi okulda super işimi görüyor laptop taşı bak yok oyle bişey. Bu sizin aslında işletim sistemi sizin ihtiyaclarınızla alakalı birazda. Ben şimdi telefon alacak olsam basit bişey alır :D easypad alırım exper tegra 2 ile .

.Kaf-Kef.' Alıntı:
x10 mini 2.1 de kalacak güncelleme ckmayacak resmi acıklama yaptılar. Bu perforrman ve yeni özellikler acısından fark demek. wm mobile 6.1 ve 6.5 arasında güncellemede bir cok fark var Ayrıca belli bir süre sonra program vs desteğinde wm ccok zayıf . Bende blackberryden wm 6.1 ve wm 6.5 cihazlara geçiş yaptım ki performansları cok iyi değildi. Gt540 ise androidle cok farklı mesala okulda 2 hat var wifiden cıkıs yaparken ip ayarlarını değiştirmek gerekiyor evde kullandığım ile okul farklı . Wifi maganer istediğim configurasyon yapıyor tek tıkla . yada okulda localda filezilla server var andftp ile direk bağlanıyor cekiyorum lazım olanı telefona . Bu sizin aslında işletim sistemi sizin ihtiyaclarınızla alakalı birazda. Ben şimdi telefon alacak olsam basit bişey alır :D easypad alırım exper tegra 2 ile .
...
Hocam arkadaşlarda HTC (wildfire / hero / desire) var. basit bir angry birds uygulamasında bile oynarken takılıyor. buyrun size win7 li telefonda oyun oynama keyfi.
.
http://v.youku.com/v_show/id_XMjI2MTY0MDg4.html
.
http://v.youku.com/v_show/id_XMjE2NzA3MTcy.html
...
Hocam benim bahsettiğim wm 6.1 yada 6.5 değil 7. Uygulama diyen arkadaşlara da şunu belirteyim wm7 çıkalı pek zaman olmamasına rağmen uygulama sayısı andoid uygulamalarını 4e-5e katladı.

:) rio oynuyorum ben gayet hızlı 600 mhz ile bile stabil çalışıyor şu anda 2.3.3 var flash desteği dışında bi sıkıntı yaşamadım.

Geri