Bu telefon nasıl arkadaslar..bugun almayı düşünüyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/htc-on ... w%3dlister
http://www.hepsiburada.com/liste/htc-on ... w%3dlister
ultrapixel pc ye attığın zaman kaç pixel olduğu anlaşılıyor... amacım tartışmak değil, htc burada ışık sensörlerini büyüterek düşük ışık performansını artırmayı amaçlamış, insanlar akşamları sosyal ortamlarda çektikleri fotoğrafı facebook twitter gibi sitelerde paylaşıyor, dolayısyla hem daha net resimleri çekmeniz hemde gereksiz hacimli dosyaları upload etmek mantıksız diye bu yolu seçmiş.pisagorean' Alıntı:HTCyi tek geçerim hocam. 4 ultrapiksel kamerası var megapiksel değil ultrapiksel. Kasa aluminyum. Ayrıca HTCnin arayüzünü grafiklerini hiçbir telefonda bulamazsın.
bende de Lg notebook r500 2,5 ghz vardı en güzelinden ama ekran kartı uçtu.. gerçi nvidia nın o serisi hangi marka olsa sorun çıkarmış.. sonuçta yalan oldu bilgisayar..Sargon' Alıntı:LG G2 kesinlike iyi bir telefon bunu tartışmaya gerek yok. 2008 yılında özelliklerine kanıp Casper marka bir laptop almıştım. Aynı özellikte bir toshiba marka laptop ile arasındaki fark 800-1000 liraydı. Makineyi aldığımın ikinci haftası bozuldu ve garantiye gitti. Garantisi bitene kadar 3 kere daha aynı işlemle karşılaştı ve sürekli sıkıntı çektim. Keşke verdiğim paraya özellikleri düşük olan bir makine alsaydım diye sürekli pişmanlık yaşadım.
Konumuza gelirsek, günlük hayatta sürekli yanımızda bulundurduğumuz iletişim cihazlarının sağlam olması, haberleşmeyi hızlı bir biçimde yapabilmesi, markanın geçmişte soru işaretleri bulundurmuyor olması gibi amaca yönelik özelliklerinin günümüz şartlarına göre kusursuz olması gerekir. 2 hafta öncesine kadar LG G2 ve HTC One arasında kararımı vermemişken geçmişte yaptığım hatayı tekrar yapmak istemediğimden güven veren HTC firmasının ürettiği cihazı seçtim. HTC One ile ilgili olumlu-olumsuz özelliklerine gelince;
Olumsuz olarak gördüklerim; kameranın htc zoe gibi kaliteli bir uygulaması olmasına karşılık neticede iyi sonuçlar verememesi, Pil ömrünün sürekli kullanımda yetersiz olması
Olumlu olarak gördüklerim; internette gezinirken kullanıcıyı hiç yormaması, htc sense, htc blinkfeed, htc zoe gibi cihaz için özel geliştirilmiş uygulamaların kalitesi(özellikle blinkfeed uygulamasına hayran kaldım), boomsound özelliğini de eklemek gerekir tabiki.
Netice de amaca yönelik kullanımda hangisi size hitap ediyorsa onu seçmeniz gerekir. Ben cihazımdan gayet memnunum.
..istanbul38' Alıntı:Kararsızlık en kötü karar bugun baktım geldim ikisinede g2 ve htc one na.. sonra note 3.. z1 e flnda baktım.. fiyat çok önemli değil.. sonuçta kaç yıl kullanacağım aldığım telefonu.. su an motoralanın sürgülü kapaklı bi telefonu var onu kullanıyorum.. son nefesini vermek üzere.. tlfonlar ucuzlayana kadar 3-4 ay kullanıyım diye almıştım 2-3 yıl oldu işte lg çok güzel özellikleri.. ekranı özellikle.. ama su an htc one biraz daha ağır basıyo gibi.. yarın son gidip alacam hangisini secersem.. aralıkrtan sonra indirimler kalmıyor genelde..
idril42' Alıntı:dostum başka bir bakış olması açısında Jiayu,Zopo,Cubot,THL,Umi,İocean gibi markaları biraz araştır..neden mi ?
kıyamet gibi rom var,offical romlar çok hızlı yayınlanıyor.
Arayüz,sistem dosyaları vs yok,çok az ram tüketiyor.Safkan android.
Ben cubot gt99 kullanıyorum,inanın performans olarak s3den iyi. Fiyatı mı 320 TL ye aldım sıfır aliexpressten..
Dört çekirdekli,5 inç,MTK 6589T 1.5 GHz ,3000 mah,2 GB Jiayu Advanced sadece 450 TLIPS retina ekran,gg2 de var.
Ülkemizde telefon alanları büyük firmalar soyuyor...
Teknik bilginiz zaten var,IMEI olayı kolay..Gümrük riskine girmem derseniz sanalpazar da filan komisyon ile getirten var.
Daha ne olsun..
İlla alın demiyorum ama bakış açısı olması açısından yazdım..Yani telefonda müthiş kazıklar söz konusu ülkemizde,hem de boru gibi..
Ben yukaridaki markalar icin ucuz demistim. Ayni performansi aliyorum cunku kendim kulaniyorumSargon' Alıntı:idril42' Alıntı:dostum başka bir bakış olması açısında Jiayu,Zopo,Cubot,THL,Umi,İocean gibi markaları biraz araştır..neden mi ?
kıyamet gibi rom var,offical romlar çok hızlı yayınlanıyor.
Arayüz,sistem dosyaları vs yok,çok az ram tüketiyor.Safkan android.
Ben cubot gt99 kullanıyorum,inanın performans olarak s3den iyi. Fiyatı mı 320 TL ye aldım sıfır aliexpressten..
Dört çekirdekli,5 inç,MTK 6589T 1.5 GHz ,3000 mah,2 GB Jiayu Advanced sadece 450 TLIPS retina ekran,gg2 de var.
Ülkemizde telefon alanları büyük firmalar soyuyor...
Teknik bilginiz zaten var,IMEI olayı kolay..Gümrük riskine girmem derseniz sanalpazar da filan komisyon ile getirten var.
Daha ne olsun..
İlla alın demiyorum ama bakış açısı olması açısından yazdım..Yani telefonda müthiş kazıklar söz konusu ülkemizde,hem de boru gibi..
kesinlikle fiyatların yüksek olduğuna katılıyorum. Ancak belirttiğiniz firmaların "aliexpress.com" da ki fiyatları ile htc,lg gibi firmaların ürettiği cihazların arasındaki fiyat farkı çok fazla değil. Sorun Türkiye'de yaşamamız.
htc one http://www.aliexpress.com/item/Unlocked ... 62493.html
ZOPO C2 http://www.aliexpress.com/store/product ... 66156.html