HTC Salsa hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilhan79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
İyiler hoşlar ama biraz pahalılar. Android işletim sistemli güzel bir cihaz bakıyorsanız 500 TL aşağı değil. Samsung Galaxy Ace de fena değildir. Oda olmadı Sony Ericsson Xperialar var harika cihazlar. :D

teşekkür ederim. bu modelde görüntülü görüşme var diye tav oldum bu modele. Ama 750'nin de üstüne çıkmayınca şöyle dört dörtlük bir model bulmak zor.

İlginçtir ama bir çok telefonda görüntülü konuşma bulunmuyor. Sanırım telefon üreticileri diğer modelleri satmak için bunu yapıyor.

hocam salsa de görüntülü konuşma yok.daha doğrusu htclerin hiçbirisinde bulunmuyor.bazı sitelerde var yazıyor.ancak orada bahsedilen wifi ya da 3g internet üzerinden bazı programlar yoluyla, karşıda da aynı program olması koşuluyla yapılabiliyor.hattınız üzerinden görüntülü konuşma yapamazsınız.bilginize...

Bazı sitelerde görüntülü konuşma var diyor bazılarında yok diyor. :?
@hakand77 hocam sanırım sizin söylediğiniz şekilde siteler kendilerine göre değerlendiriyor.

evet hocam.ben almak üzereydim detaylı araştırınca anladım olayı.o yüzden vazgeçtim htclerden.yoksa güzel telefonlar...

bence htc exporer düşünebilirsiniz vodafone da belirli tarifelere 350 tl ye geliyor tarifelerde iyi geçen nerdeyse alıyordum.Ben Desire Hd kullanıyorum 1 seneden beri hakkını veriyor htc güzel 8) görüntülü konusma tam oturmadı bence türkiyede 2-3 senesi daha var bundan dolayıda gerek yok diyorum

üzerinde facebook tuşu olmasa geçen ay alacağım telefon... böle saçmalıkmı olur yaa..

yorumlarınız için teşekkür ederim. hasari hocamın dediği telefonu da incelemeye aldım. bakalım hayırlısı. Aldığım zaman hangisini ve neden aldığımı paylaşacağım sizinle ilginize teşekkürler.

bende htcnin wildfire'i var çok memnunum bataryası 2 en fazla 3 gün gidiyor onun dışında performası iyi 8-9 aydır bi sıkıntım olmadı çok severek kullanıyorum

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için teşekkürler. HTC chacha modelini beğendi eşim. Zaten model olarak beğenenlerin tercih edeceği modellerden. İşin ilginç kısmı TEKNOSA'dan aldım. Eleştirileri duyar gibiyim :mrgreen: Ancak turuncu indirim günüydü bugün. Aşağı yukarı 1 saat önce 480 TL'ye aldım. Bulabildiğim en uygun fiyat buydu. İlk izlenimlerimiz gayet hoş. Daha iyisi sizlerin olsun. :+1:

ilhan79' Alıntı:
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için teşekkürler. HTC chacha modelini beğendi eşim. Zaten model olarak beğenenlerin tercih edeceği modellerden. İşin ilginç kısmı TEKNOSA'dan aldım. Eleştirileri duyar gibiyim :mrgreen: Ancak turuncu indirim günüydü bugün. Aşağı yukarı 1 saat önce 480 TL'ye aldım. Bulabildiğim en uygun fiyat buydu. İlk izlenimlerimiz gayet hoş. Daha iyisi sizlerin olsun. :+1:
Hayırlı olsun ürün şurda da indirime girmiş.
http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-ch ... #Gorseller

Geri