KÖY OKULUYUZ. ELİMİZDEN BUKADAR GELDİ BBNET SAYESİNDE ŞABLONU BULDUM. TEŞEKKÜR EDİYORUM.
http://kuzuluk.meb.k12.tr
http://kuzuluk.meb.k12.tr
haberi pdf formatında hazırlayıp axmag sitesine yükleyip haber başlığına yüklediğim dosyanın linkini bağ olarak verdim. Tıklandığında ana sayfada dergi gibi çıkıyor. Sorunuzu doğru cevaplamışımdır umarım. Saygılar.GRİNGO' Alıntı:Hocam okul sütü page flip nasıl yaptınız ?
Yardımcı olurmusunuz?
Site yapımında amatörüm. Sitemizi bu kadar yola koyduktan sonra banneri hiç gözüm görmüyor ama haklısınız. Güzel bir banneri hak ediyoryuz.hbasdereli' Alıntı:Hocam banner çok amatör olmuş..
Bicok sitede herkes kendi adını ya da siteyi duzenleyenin adını yazmış. Biz de öyle yaptık ama cok da onemliyse düzenleyen şeklinde yeniden yaparız. Saygılar.s_kajmeran' Alıntı:Tasarım: NERGÜL PISIL kısmı olmamış hocam... Düzenleme vs yazın bari... :S
İçerik güzel... Kolay gelsin...
Incelemeleriniz için teşekkür ederim. Site yapımında amatör olduğum için sizin tavsiyelerinizle daha da güzel şeyler yapacağıma inanıyorum. Teşekkür ederim saygılar.s_kajmeran' Alıntı:Tasarım: NERGÜL PISIL kısmı olmamış hocam... Düzenleme vs yazın bari... :S
İçerik güzel... Kolay gelsin...
zaten ziyaretçi defterine bakarsan okul müdürü şube müdürü öğretmenler yazmış hiç öğrenciler yazmamış. bu da ilginç geldi bana. reklam kokuyor sanki...twetyynet' Alıntı:site güzel olmuş ancak sol menüdeki acele resmi yazılar kısmı bence gereksiz çünkü o yazılar idare ile ilgili. her hangi bir internet kullanıcısı için gereksiz bir ayrıntı. iyi çalışmalar
İddanizi ispatlayin orada bilgisayarların IP adresleri de var buyurun. Hangi öğretmen sitesine ilçe şube müdürünün adıyla yazı yazacak kadar ya da başka okul Müdürlerinin adıyla yazı yazacak kadar gerzek olabilir.sadece susarak' Alıntı:zaten ziyaretçi defterine bakarsan okul müdürü şube müdürü öğretmenler yazmış hiç öğrenciler yazmamış. bu da ilginç geldi bana. reklam kokuyor sanki...twetyynet' Alıntı:site güzel olmuş ancak sol menüdeki acele resmi yazılar kısmı bence gereksiz çünkü o yazılar idare ile ilgili. her hangi bir internet kullanıcısı için gereksiz bir ayrıntı. iyi çalışmalar
Teşekkür ederim. Sürekli olarak yenilemeye çalışıyoruz.bil' Alıntı:ilk deneme için iyi olmuş. beğendim.