http://www.dealextreme.com üzerinde alışveriş ?

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu sitenin çok cazip ücretleri ve PAy/PAl ile güvenli ödeme ve kargo ile ücretsiz eve kadar gönderi yapan uluslararası bir site ?_
burdaki Telefon modellerine baktım 100 TL daha ucuz. Hemde çok teknolojik son modeller ....
burdan alışveris ile alınan yurtdışı telefonları ülkemizde İMEI ve kayıt sorunu yaşar mı ?
alışveriş yyapan ve daha önce o siteye girmeyen girsin bi baksın müthiş ürünler ve ülkemizde ki fiyatlarından 100 TL daha ucuz :oops:

ben bu siteyi geçen sene buldum, ondan beri ufak tefek teknoloji aletlerini buradan alıyorum, 1 hafta içinde ücretsiz olarak geliyor.

Daha önce şurda vermiştim..
Kargo free... 15- 25 gün içinde geliyor... €150 kadar gümrük yok.. paypal ile çok iyi.. çinlilere kesinlikle kredi kartı numarasını vermeyin. $ 0,75 alışveriş için bile gönderiyor... :D

hocam az önce Paypal olarak yaptım ödemyi ve şimdilik mailime bir gönderileri oldu
ödemenin onaylanması
şirketin ürünün kargoya vermesi (ki şirket Allah bilir nerdedir ? :D )
ürünün ülkeye girmesi bu da genel de limanlara oluyormuş :)
ayrıca ürünnü benim elime geçince tamam aldım diye onaylamam gerekiyormuş :)
amma uzun ama ülkemizdeki teknoloji sömürüsünün ve evinde alman beni iştahlandırdı :)
düşünün şuan TR de 280 TL olan bir telefon bu site aracılığı ile 125 TL oluyor $ kurunu hesaplarsan ...

sanırım 7 gün gibi bir sürede elimde olucak ürün bir aksilik olmazsa :++:

çinde yeni yıl kutlamaları nedeni ile ürünün size ulaşması 2 haftadan fazla sürebilir bilginiz olsun.

ancak sevdiğim noktası ürünlerin ülke dışındaki ffiyatlarını da görmeniz ve şimdi ülkemizin teknoloji firmalarının nasıl çok para kazandıklarını bilmemiz :)
ayrıca bunda kargo da bedava biz burda türkiye bişey alacak olsak kargo parası 25 TL gibi üzerine biniyor ...
ayrıca dediğim gibi artık ekonomide ve ticarette ülke sınır yokmuş bunu anladım, dil bir ve ritibat kur yeter :wink:
ülkemizin bundan daha fazla dışa açıklmasını ve dünya ülkeleri ile entegre olmasını bundan sonra daha çok istiyorum ... (ekonomi teknoloji ve eğitim alanında)
kapalı ve iç sorunları olan ülke olmak sanırım bize 30 yıldır çok şey kaybettirmiş ... (konu nereden buraya geldi ise :| )
karıştırılmaya yeniden çalışılan ülkemizi her problemini halletmiş dışa daha fazla açılmış bir ülke olması dileğiyle ...

Internet' Alıntı:
hocam az önce Paypal olarak yaptım ödemyi ve şimdilik mailime bir gönderileri oldu
ödemenin onaylanması
şirketin ürünün kargoya vermesi (ki şirket Allah bilir nerdedir ? :D )
ürünün ülkeye girmesi bu da genel de limanlara oluyormuş :)
ayrıca ürünnü benim elime geçince tamam aldım diye onaylamam gerekiyormuş :)
amma uzun ama ülkemizdeki teknoloji sömürüsünün ve evinde alman beni iştahlandırdı :)
düşünün şuan TR de 280 TL olan bir telefon bu site aracılığı ile 125 TL oluyor $ kurunu hesaplarsan ...

sanırım 7 gün gibi bir sürede elimde olucak ürün bir aksilik olmazsa :++:

hocam ürün elinize ulaştımı?

Geri