Huawei G7 vs General Mobile Discovery II+ hakkında yorum

Kodla Büyü

nosTRa

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar,
Huawei G7 ile General Mobile Discovery II+ arasında kaldım.
Ürünlerin ikisi de çin malı birinin kendi marka değeri var general mobile ise çinli Gionee firmasının Türk versiyonu.
Her iki ürünün de artı ve eksileri var Huawei 999 diğeri ise 888 ortalama satış fiyatına sahip.

Bu ürünlerden kullanan var ise fikir belirtirseniz sevinirim. Elestiri ve yorumlar teknik bir dayanağa sahip olursa sevinirim.
Özellikle Huawei kullananlar (gönlüm o tarafta) ekran cam dayanıklığı, grafik işlemci ve 64 bir işlemci deneyimleri nasıl ?

Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam Huawei P6 kullanan biri olarak tasarım, şıklık ve kalite olarak gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. g7 yide biraz inecelem imkanım oldu bence fiyatını hakeden bi telefon gibi. Özellikle kamera ve batarya ve tabiki telefonun tasarımı.

Fakat bir konu var k i Allah düşürmesin. O da teknik servis konusu. Teknik servisi berbat. Bence bu markanın önündeki en önemli engel teknik servisi.

Hocam ikisinide elinize alın bi kullanın bence çok rahat tercih yaparsınız. Teknik yoruma hiç gerek yok. Çünkü internette sıkça var. Ama servis vs durumlarını bilemem.

Hocam ele alıp bakılacak bir konu değil. Hangisinin daha iyi daha kaliteli ve daha güçlü olduğu önemli...

Akrabama 1 ay önce discovery II aldım. Pek tavsiye etmedim ama görüntülü görüşme için özellikle istediler. Kağıt üstünde özellikleri güzel ama marka ve servisi telpa bana güven vermiyor. Huawei g7 yi ise eşime almak istedim tüm ısrarlarıma rağmen marka takıntısından dolayı note 3 neo aldım. Bende de Note 3 var. Huawei 5.5 inç hd ekran ( bence çözünürlüğun hd olması perf açısından avantaj) metal kasa, 64 bit işlemci, 2gb ram önemli avantajları. Discvry II de de full hd 5 inç ekran,2gb ram güya 8 çekirdek işlemci var ama ben bu ikisinden kesinlikle huawei derim. Alternatif istersen de kedinlikle Note 3 Neo. Bu testlere çok güvenmesem de antutu dan 39000 puan alınca ben bile şaşırdım.

Poll' Alıntı:
ASUS ZENFON 6 DİYORUM...Bir aydır kullanıyorum süper 799 tl tabi bulabilirsen piyasada :)

Hocam Zenfone 6 daha büyük o kadarına gerek yok bence. (kendim için) teknik olarak da huawei den çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

Örnek Olarak

Huawei G7
n11 de 959 TL

700 Tl üzerine 111 TL lik indirimi satın alırsanız... birde bonusunuz varsa 50 Tl bonus kazanırsınız ürün size 800-850 TL arasında bir maliyete inecek (111 Tl lik kuponu ne kadara alabileceksiniz bilemeyince tam söylemedim)

General Mobile Discovery II+
n11 de 845 Tl
745 Tl üzerine 111 TL lik indirimi satın alırsanız... birde bonusunuz varsa 50 Tl bonus kazanırsınız ürün size 690-720 TL arasında bir maliyete inecek (111 Tl lik kuponu ne kadara alabileceksiniz bilemeyince tam söylemedim)

Geri