Huawei Mate 8 kullanan var mı ?

Kodla Büyü

sencal

Aktif Üye
Slm Arkadaşlar Huawei Mate 8 kullanan var mı aramız ?

Yorumlarınız nedir ? Bataryası yüksek fakat beklerken normalden daha hızlı bittiği gibi yorumlar okudum kullanan arkadaşlar artısı eksisini kısaca belirtirse mutlu olurum.

bir arkadaşım aldı oyun manyağı sürekli köy falan kuruyor ufacıcık makinada. android 6 ile geldi üzerine 7 kurduk. ısınma sorunu yok kamerası güzel ele oturan şık bir makina ben beğendim doğrusu.

ben kullanıyorum hocam,
bataryası çok sık kullanırsan oyun falan 1 gün gidiyor, ama normal sıklıkta kullanırsan 2-3 gün ü rahatlıkla görüyorum.
cihaz tam bir canavar hiç donma yok ısınma oyunlarda az oluyor fakat bu da normal. kaldırmadığı oyun yok, telefonda oyun sevmezdim fakat mate 8 de oyun oynamak müthiş keyf veriyor.
tasarımı çok iyi, kutu içinden kılıf ve kırılmaz cam filmi de çıkıyor.
başka merak ettiğin bir şey varsa cevaplandırabilirim hocam

Duymak istediğimi duydum hocam bi bataryası merak konusu idi cevabimi aldım. Birde 8 işlemcide 2.2 gHz mi ?

Mate 9 çıktı. Fiyati düşer mate 8 in. Bende mate 7 var. Gun icinde şarjım biter korkusu olmuyor.

Ben de kullanıyorum hocam. Şık ve güzel bir telefon. Kamerası orta derece diyebilirim fotoğraf video konusu önceliğinizse başka modellere de bakabilirsiniz. 6 inch boyutu var ama kaba değil ayrıca bataryası normal kullanıcıyı 2 gün rahat götürüyor, oyun falan oynuyorsanız 1 günü rahat çıkarır.

Geri