fatherboard' Alıntı:Hayırlı olsun hocam bende bu sene adalete başlıcam kısmetse...Şu avukatlık yasası değişsede öğretmenlikle birlikte yapabilsek keşke.....
herkese teşekkürler evet hocam öyle oldu kendimi hediye veren vali gibi hissettim :roll:ozlemsu' Alıntı:hayırlı olsun kayan yıldızdan sonra iyi gelmiştir. Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor.
faruk8542' Alıntı:arkadaşlar 3 yıl önce başladığım adalet bölümünden bu sene mezun oldum ve dgs yerleştirme sonuçlarıyla SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) HUKUK FAKÜLTESİ (İÖ) kazandım. Hayırlara vesile olur inşallah
adalet bölümü açıköğretim 2 yıllık bölüm hocam. Sınavsız ikinci üniversite kapsamında üniversite sınavına girmeden kaydolabiliyorsunuz. Ekim'de AÖF şubelerine başvurmanız yeterli.EynelMefer' Alıntı:öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam...
aydınlatırsanız çok sevinirim,süreciniz nasıl başladı gelişti sonuçlandı?
adalet bölümünde okumak için ne yapmak gerekiyor?
eğitimi nasıl aldınız, ildışı falan devamsızlık sınavlar...
dgs puanında (baktım şimdi sınava çok kolay geldi bana) hangi puan türü geçerli?
sonrasında üniv için hukuk bölümünü okurken devamsızlık sorun olmayacak mı?
bunları ve daha fazlasını paylaşırsanız çok makbule geçecek zira ben de çok düşünüyorum...
omd' Alıntı:adalet bölümü açıköğretim 2 yıllık bölüm hocam. Sınavsız ikinci üniversite kapsamında üniversite sınavına girmeden kaydolabiliyorsunuz. Ekim'de AÖF şubelerine başvurmanız yeterli.EynelMefer' Alıntı:öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam...
dgs puanında (baktım şimdi sınava çok kolay geldi bana) hangi puan türü geçerli?
bunları ve daha fazlasını paylaşırsanız çok makbule geçecek zira ben de çok düşünüyorum...
seventyseven' Alıntı:omd' Alıntı:adalet bölümü açıköğretim 2 yıllık bölüm hocam. Sınavsız ikinci üniversite kapsamında üniversite sınavına girmeden kaydolabiliyorsunuz. Ekim'de AÖF şubelerine başvurmanız yeterli.EynelMefer' Alıntı:öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam...
hocam emin misiniz sınavsız kayıt olduguna? ben telefonla sordugumda ikinci üniversite olması için örgün eğitimde öğrenci olursanız sınavsız kayıt var demişlerdi.yoksa sınava girmek gerekiyormuş.
only61' Alıntı:öğretmenliği bırakıp savcı olursan şu bizim bakanlıktakilere dava aç hocam
kontenjanlı bölüm oldugu için sınava girmek gerektiğini söylediler?lion26' Alıntı:seventyseven' Alıntı:omd' Alıntı:adalet bölümü açıköğretim 2 yıllık bölüm hocam. Sınavsız ikinci üniversite kapsamında üniversite sınavına girmeden kaydolabiliyorsunuz. Ekim'de AÖF şubelerine başvurmanız yeterli.EynelMefer' Alıntı:öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam...
hocam emin misiniz sınavsız kayıt olduguna? ben telefonla sordugumda ikinci üniversite olması için örgün eğitimde öğrenci olursanız sınavsız kayıt var demişlerdi.yoksa sınava girmek gerekiyormuş.
ikinci üniversite hakkı verdiler.sınavsız.