Atv ekranlarında çıkan Hz. Ömer dizisini izleyemeyen arkadaşlar aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz, tavsiye ederim.
http://webtv.atv.com.tr/webtv/program/hz-omer
http://webtv.atv.com.tr/webtv/program/hz-omer
_*G_S*_' Alıntı:yalnız akşamki bölümü izlerken aklıma 300 spartalı geldi. Müslümanların komutanının askerlerin üstünden atlayıp Hristiyanların komutanını öldürmesi filan.
:+1:
:+1: ayrıca oyuncu seçimi batılı ülkelere ve bizim ülkemize pek hitabetmiyor....biizm çocuklar korku filmi sanp kapat diyorlar!xodeda' Alıntı:yazıklar olsun bu kadar müslüman ülke müslüman insan var şöyle islam tarihini, peygamber efendimizin hayatını anlatan yüksek bütçeli bir film yapamadılar. çağrı filmi bir zamanlar iyiydi ama eskidi oda şöyle holywood filmleri gibi efektli heyecan verici bir film yapamadılar.
Hz. Ömer dizisine gelincede tamam yapılmış olanalar arasında iyi olabilir ama bence çokta çalışılmış özenilmiş bir film değil.
ilon' Alıntı::+1: ayrıca oyuncu seçimi batılı ülkelere ve bizim ülkemize pek hitabetmiyor....biizm çocuklar korku filmi sanp kapat diyorlar!xodeda' Alıntı:yazıklar olsun bu kadar müslüman ülke müslüman insan var şöyle islam tarihini, peygamber efendimizin hayatını anlatan yüksek bütçeli bir film yapamadılar. çağrı filmi bir zamanlar iyiydi ama eskidi oda şöyle holywood filmleri gibi efektli heyecan verici bir film yapamadılar.
Hz. Ömer dizisine gelincede tamam yapılmış olanalar arasında iyi olabilir ama bence çokta çalışılmış özenilmiş bir film değil.![]()
tayinci42' Alıntı:ilon' Alıntı::+1: ayrıca oyuncu seçimi batılı ülkelere ve bizim ülkemize pek hitabetmiyor....biizm çocuklar korku filmi sanp kapat diyorlar!xodeda' Alıntı:yazıklar olsun bu kadar müslüman ülke müslüman insan var şöyle islam tarihini, peygamber efendimizin hayatını anlatan yüksek bütçeli bir film yapamadılar. çağrı filmi bir zamanlar iyiydi ama eskidi oda şöyle holywood filmleri gibi efektli heyecan verici bir film yapamadılar.
Hz. Ömer dizisine gelincede tamam yapılmış olanalar arasında iyi olabilir ama bence çokta çalışılmış özenilmiş bir film değil.![]()
dizi olaylar ve kişiler hakkında detay bilgiler veriyor.hz. ebubekir çok pasif kalmış biraz halbuki etkisi çok büyüktür. dizinin hz ömer boyunduruğundan çıkarılıp islamın doğuşu olarak yorumlanması daha uygun olurdu. bu dizi krolonojik olarak devam etse keşke ama 31 bölümlük. ben nova.dan torrent olarak indirip izliyorum.
çok afaki macera vari efekt yerine efeklerle o günkü doğal ortam oluşturulsa daha hoş olurdu. bence hz ömer hz ebubekir hz ali osman ayşe hasan hüseyin vb birçok sahabenin betimlenmesi bile bu dizinin en önemli farklılığıdır.
EynelMefer' Alıntı:tayinci42' Alıntı:ilon' Alıntı::+1: ayrıca oyuncu seçimi batılı ülkelere ve bizim ülkemize pek hitabetmiyor....biizm çocuklar korku filmi sanp kapat diyorlar!xodeda' Alıntı:yazıklar olsun bu kadar müslüman ülke müslüman insan var şöyle islam tarihini, peygamber efendimizin hayatını anlatan yüksek bütçeli bir film yapamadılar. çağrı filmi bir zamanlar iyiydi ama eskidi oda şöyle holywood filmleri gibi efektli heyecan verici bir film yapamadılar.
dizi olaylar ve kişiler hakkında detay bilgiler veriyor.hz. ebubekir çok pasif kalmış biraz halbuki etkisi çok büyüktür. dizinin hz ömer boyunduruğundan çıkarılıp islamın doğuşu olarak yorumlanması daha uygun olurdu. bu dizi krolonojik olarak devam etse keşke ama 31 bölümlük. ben nova.dan torrent olarak indirip izliyorum.
çok afaki macera vari efekt yerine efeklerle o günkü doğal ortam oluşturulsa daha hoş olurdu. bence hz ömer hz ebubekir hz ali osman ayşe hasan hüseyin vb birçok sahabenin betimlenmesi bile bu dizinin en önemli farklılığıdır.
bu torrent işini çok duydumhep erteledim, sen yazınca gaza geldim kurdum programı, üye oldum siteye aldım linki ekledim torrente ama hocam
çook yavaş değil mi yaa, jwdownloader ile bulduğum linkleri indiriyordum ama bugüne kadar, normalimi bu terslik mi var .. en fazla 90-100 oluyor sonra geri düşüyor sonra artıyor ama ort hep yavaş..böylemi olacak yani?