içine kafayı sokup hatıra çektirilen maketlerin adı?

Kodla Büyü

kkslyyldz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar lunaparklarda ya festivallerde olur ya hani sadece kafa kısmı boş olup oraya başımızı sokup hatira fotoğrafı cektiririz. He iste onun adını bilen var mı? Tubitak icin kullanabilecegim bi foto ariycam gogilda

Bulabildiğin en kaliteli fotoyu bulup ilgili kesimi photoshopla yuvarlak seçim yapıp sildikten sonra baskıya verip, baskıdan sonra yuvarlak alanı kestirirsen istediğin olur zaten hocam. İsmini ben de bulamadım onların.

Benim yaptığım iki örnek vardı hocam forumda. Çok eğlenceli oluyor.Kendi okulumda ve diğer okulda en çok ilgi gören eğlence standı olmuştu. Çizebiliyosan kendin Ai'de çizip yaparsın hocam,çizemessende shutterstock'dan kendine göre bir görsel bulur üzerindeki yazıları temizler kullanırsın.Ben yaklaşık 2 metre boyutlarında görsellerle çalıştım,bilgisayarımı baya zorlamıştı.

burhaneren' Alıntı:
Benim yaptığım iki örnek vardı hocam forumda. Çok eğlenceli oluyor.Kendi okulumda ve diğer okulda en çok ilgi gören eğlence standı olmuştu. Çizebiliyosan kendin Ai'de çizip yaparsın hocam,çizemessende shutterstock'dan kendine göre bir görsel bulur üzerindeki yazıları temizler kullanırsın.Ben yaklaşık 2 metre boyutlarında görsellerle çalıştım,bilgisayarımı baya zorlamıştı.
Hocam paylaştığın başlığı da eklesen daha kolay bulurduk :) Ama neyse ben buldum. Eğer arayan olursa diye buraya da ekleyeyim
photoshop-calismalarimizi-paylasalim-f203/bilim-fuari-hatirasi-t141980.html
Bu arada teşekkürler @burhaneren

Geri