IĞDIR' da Formatörlük Karmaşası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shdwm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

shdwm

Site Gezgini
Arkadaşlar Iğdır'da temmuzdaki formatör öğretmenin görevlendirmeleri iptal edildi. Eylül - Aralık ayındaki formatör öğretmen görevlendirmesi bakanlıktan yazı gelmedikçe yapılmayacakmış. İl Milli Eğitim müdürlüklerinin insiyatifine göre formatör görevlendirmesi yapılıyormuş. İl Milli Eğitim Müdürü de görevlendirme taraftarı değilmiş. İldenile değişiyor. Her Milli Eğitim Müdürlüğü kafasına göre yorumlama yapıyor. Şuan itibariyle 18 Milli Eğitim Müdürlüğü görevlendirmeleri yaptı. Üstelik Valilik Haziran ayında tüm formatör öğretmenleri biraraya getirip Fatih Projesi ile ilgili toplantı yapıyor. İki ay sonrada ne haliniz varsa görün. Bu ne tezattır. Ne olacak bu kadar bilişim öğretmeninin hali. Maaş karşılığını bile dolduramıyoruz.

Bursa'daki durum Iğdır'dakinin aynıdır. Her il kafasına göre davranıyor. İlçe BT koordinatörümüzün de attığı bir mailde
Bizlerden gelen sorulari YEGİTEK'deki arkadaslarla paylastiğini. Söylediklerine göre Su anda BİTEFO'lar icin her hangi bir calisma yok İller gerekli gorurse gorevlendirme verebilir ya da vermeyebilir. Net olarak BİTEFO ve biz EBİTEFO'larin ne olacagi belirsiz. Ayrica yeni gelen 4+4+4 sisteminde secmeli ders normunu ogrenci belirleyecegi bu belirleme sureci de Eylul 2012 de gerceklesecegi icin bransi BT olan arkadaslar da ne yazik ki sistem de norm fazlasi. İşte durum bu bekleyip göreceğiz..

Saçmalıklar ülkesiyiz. Milyar dolarlar harcanıp laboratuarlar kuruluyor. Sonra Fatih projesi adı altında servetler harcanıyor. Ancak bilişim teknolojileri öğretmenlerine ihtiyaç olmuyor. Saçmalıklar ülkesiyiz.

Merhaba arkadaşlar... Geçen sene ne zaman belli oluyordu formatörlük... Çünkü benin bildiğim kadarı ile bakanlıktan yazı gelmediği sürece formatörlük sürecini başlatmıyorlar... Bu arada il formatörlerinin tayinleri çıktığından dolayı o mevkide bizim hakkımızı savunacak pek fazla kişide yok.... Eğer biz peşine düşmezsek bu iş olmaz.... Örnek olarak Hatayda formatör öğretmen alımları başlamış durumda...

Link: http://hataymeb.gov.tr/ebitefo/index.html

Arkadaşlar bakanlıktan görüş yazısı istenecek formatörlük görevlendirmesi için.

Iğdır Mem her zamanki gibi işleri zorlaştırmakta en önde gidiyor. 20'nin üstünde Mem çoktan formatörlük görevlendirmesini yaptı.

ya bizim tek çıkış yolumuz formatörlük olmasada buna benzer bişey işte. Dersi seçen yok matematik kuranı kerim ve peygamber efendimizin hayatı genel olarak seçiliyor haa bir de fen. Umarım kimse mağdur olmaz ve biran önce görevlendirmeleri yaparlar herkesin borcu derdi var

Kars ta aynı öyle pişmanım ki yüksek puanla bilgisayar öğretmenliği okuduğuma burnumuzdan getiriyorlar istifa etmeyi bile düşünür oldum 1 sene içerisinde

arkadaşlar anladığım kadarıyla formatörlük il milli eğitim müdürlerinin istemesine kalmış ben de karstayım ve aynı belirsizliği yaşıyorum bt öğretmenlerinin toplanıp milli eğitim müdürleriyle görüşüp durumlarını anlatması formatörlük konusunda bastırması işe yarayabilir diye düşünüyorum en azından denemesi bedava :((

Geri