hasari' Alıntı:
Merhaba hocam,
Sitenize yorum yazıp şevkinizi kırmak istemiyorum fakat zararın neresinden dönerseniz kadar kardır hesabıyla affınıza sığınarak yorumlarımı yazıyorum.
Oldu bitti mebin bu taslaklarını hiç beğenmedim hala beğenmiyorum belkide okul sitesi için kullanabileceğim son taslak budur.
Sizin yerinizde olsam bu şablona vereceğim emekler yerine başka bir sistem üzerinde çalışırdım.
Diğer sistemleri düzenlerken öğrenir daha güzel olması için çaba sarf edersiniz ilerleyen zamanlarda da site mantığını anladıktan sonra kendi tasarımlarınızı yaparsınız.
Şuan google chromedan sitenizi inceliyorum site dağılmış butonlar farklı yerlerdeler.
Sitenizde kullandığınız manşet modülünde ingilizce terimler var. Size soracak olursam Türkiye Cumhuriyeti devletinde Milli Eğitim bakanlığına bağlı bir okulda böyle ingilizce terimlerin kalması doğru mudur.
Sitedeki renkler yazı stilleri uyumlu değil göze hitap eden bir tarafı yok birazda çocuk bakış açısıyla bakıp siteyi ona göre düzenlemek gerekir.
Daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorum. Umarım kırılmadınız, kolay gelsin iyi çalışmalar.
ingilizce terimler kalktı hocam bu kadar basit meseleyi bu denli karmaşıkça anlatmak
ancak bi admine yakışırdı..
hassasiyetiniz hayran kalmakla beraber hem milliyetçilik duygusuyla hareket ederek ingilizce terimlere karşı öfkenizi belirtiyorsunuz hem de sistemin getirdiği tek düzenden tertipten uzaklaşma yolunu seçerken baya da bir sert eleştiriyle asla bu şablonu kullanmam ifadesini kullanmanız bi hayli çelişkili geldi doğrusu
ama tabiki siz herşeyin en iyisini bilecek kadar bilgilisiniz öyle ki artık size ait bir şablon bile bulunmakta(satılmakta).
renklere yazılara stillere gelince, az önce bahsettiğim gibi bizden istenen, yani kural olarak önümüze konan stiller seçilmiştir ,buna gayret gösterilmiştir
iyi niyetinizden ötürü size de teşekkürü borç biliriz, iyi çalışmalar dileriz...