A
Anonymous
Misafir
alt gr ve Q tuşu çalışıyor ancak @ işareti çalışmıyr arkdşlar bir çözüm önerisi sunabilir msiniz acaba?
ütopyada' Alıntı:Değerli hocalarım çok teşekkür ediyorum ama aynı anda 5 kişiye cevap verince basit bir sorunu dile getirmişim..Klavye İng dilinde kalmış türkçeye çevirdim düzeldi
Shift + 2 'den çıkar hocam o zman...klavye ing olursa...refleto' Alıntı:ütopyada' Alıntı:Değerli hocalarım çok teşekkür ediyorum ama aynı anda 5 kişiye cevap verince basit bir sorunu dile getirmişim..Klavye İng dilinde kalmış türkçeye çevirdim düzeldi
Tamamen Cahillikten soruyorum... Klavye İngilizce olunca... Alt Gr q ile çıkmıyormu @ işareti....????
xorcistforyou' Alıntı:Shift + 2 'den çıkar hocam o zman...klavye ing olursa...refleto' Alıntı:ütopyada' Alıntı:Değerli hocalarım çok teşekkür ediyorum ama aynı anda 5 kişiye cevap verince basit bir sorunu dile getirmişim..Klavye İng dilinde kalmış türkçeye çevirdim düzeldi
Tamamen Cahillikten soruyorum... Klavye İngilizce olunca... Alt Gr q ile çıkmıyormu @ işareti....????