@ işareti çalışmıyor??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
alt gr ve Q tuşu çalışıyor ancak @ işareti çalışmıyr arkdşlar bir çözüm önerisi sunabilir msiniz acaba?

hocam "altgr+q" bilgisayarınızda kurulu bir programa ait tuş kombinasyonu olmuştur. mesela pravicy eraser pro gibi,....

programları kontrol edin....

Değerli hocalarım çok teşekkür ediyorum ama aynı anda 5 kişiye cevap verince basit bir sorunu dile getirmişim..Klavye İng dilinde kalmış türkçeye çevirdim düzeldi :)

ütopyada' Alıntı:
Değerli hocalarım çok teşekkür ediyorum ama aynı anda 5 kişiye cevap verince basit bir sorunu dile getirmişim..Klavye İng dilinde kalmış türkçeye çevirdim düzeldi :)

Tamamen Cahillikten soruyorum... Klavye İngilizce olunca... Alt Gr q ile çıkmıyormu @ işareti....????

refleto' Alıntı:
ütopyada' Alıntı:

Tamamen Cahillikten soruyorum... Klavye İngilizce olunca... Alt Gr q ile çıkmıyormu @ işareti....????
Shift + 2 'den çıkar hocam o zman...klavye ing olursa...

xorcistforyou' Alıntı:
refleto' Alıntı:
ütopyada' Alıntı:

Shift + 2 'den çıkar hocam o zman...klavye ing olursa...

sağol... Bugünde yeni bir şey öğrendik..

Geri