arkadaşlar normal meslek lisesinde 24 saatlik işletmede beceri eğitim dersi varya bu ders 10 saatini bir hocaya 10 saatini başka hocaya 4 saatini bir başka hocaya verecek şekilde dağıtılabilir mi bunla ilgili bir yönetmelik var mı
agamuratcelebi' Alıntı:arkadaşlar normal meslek lisesinde 24 saatlik işletmede beceri eğitim dersi varya bu ders 10 saatini bir hocaya 10 saatini başka hocaya 4 saatini bir başka hocaya verecek şekilde dağıtılabilir mi bunla ilgili bir yönetmelik var mı
Ben anlayamadım hocam hangi mevzuata göre yapılabiliyor açıklarsanız sevinirim.bilogrt38' Alıntı:agamuratcelebi' Alıntı:arkadaşlar normal meslek lisesinde 24 saatlik işletmede beceri eğitim dersi varya bu ders 10 saatini bir hocaya 10 saatini başka hocaya 4 saatini bir başka hocaya verecek şekilde dağıtılabilir mi bunla ilgili bir yönetmelik var mı
Hocam bizim okulda geçen yıl 8 8 8 olacak şekilde 3 hocaya böldük. Bizim müdür bayağı gıcık bi adamdır eğer olmasa yapmazdı.
melih444' Alıntı:Ben anlayamadım hocam hangi mevzuata göre yapılabiliyor açıklarsanız sevinirim.bilogrt38' Alıntı:agamuratcelebi' Alıntı:arkadaşlar normal meslek lisesinde 24 saatlik işletmede beceri eğitim dersi varya bu ders 10 saatini bir hocaya 10 saatini başka hocaya 4 saatini bir başka hocaya verecek şekilde dağıtılabilir mi bunla ilgili bir yönetmelik var mı
Hocam bizim okulda geçen yıl 8 8 8 olacak şekilde 3 hocaya böldük. Bizim müdür bayağı gıcık bi adamdır eğer olmasa yapmazdı.
melih444' Alıntı:Hocam biraz zorlama yorum olmuş ; ben böyle birşeyin mümkün olmadığını düşünüyorum ancak öğrenci sayısına göre grup oluşturulabilir ki buda zaten anlatılan olayın mantığına ters ; ekdersi azaltmaz artırır.
Kısaca dersin bölünebilmesi ile ilgili benim herhangi bir mevzuat bilgim yok ; böyle bir şey tebliğ edilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Sayın hocam mevcut mevzuatta göre ve şu ana kadar oluşmuş teamüllere göre dersin bölünmesi mümkün değildir.En azından şu ana kadar çalıştığım okullar ve bölgelerde böyle bir uygulama görmedim. ki görseydim de fikrim değişmezdi ta ki yeni bir kanuın , yönetmelik açık açık oluşturuluncaya kadar.bilisim-tef' Alıntı:İşletmede beceri eğitimi dersi bölünebilir. Biz de bu dersi vereceğimiz zaman epey araştırmıştık çünkü bizim müdür de bölünemeyeceğini söylüyordu fakat yönetmelikte belirtmese de sırf bu konu ile ilgili yayımlanmış bir genelde var. Neticede 3 öğretmene böldük ve dersi öyle işliyoruz.
Bulabilirsem genelgeyi eklerim.