işletmelerde beceri dersi planı

Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
işletmelerde beceri eğitim dersi için yıllık plan hazırlıyor musunuz

Okulda ya da işletmede yaptıracak olsanız da plan hazırlamalısınız. Okulda yaptıracaksanız daha ayrıntılı, işletmede yaptıracaksanız modül başlıklarının olduğu bir plan işinizi görecektir.

yakuphan' Alıntı:
Okulda ya da işletmede yaptıracak olsanız da plan hazırlamalısınız. Okulda yaptıracaksanız daha ayrıntılı, işletmede yaptıracaksanız modül başlıklarının olduğu bir plan işinizi görecektir.
hocam elinizde örnek varsa paylaşabilir misiniz şablon olarak bir fikrim olsun

dersimizvar' Alıntı:
Teknik servis, ağ işletmenliği, veri tabanı, web tasarımı dallarına ait beceri eğitimi yıllık planları hazırlandı. indirebilirsiniz

Hocam teşekkür ederiz paylaşımınız için ama web tasarımı planı çok karışık bütün modüller birbirine karışmış...
Plan içeirisnde normal eğitim öğretimde alınmayan mesleki yabancı dil ve açık kaynak modülleri de yok...

İşletme gelişim tablosu yapılan uygulamaları ve kaç kere yapıldığını gösteriyor bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla modül isimlerini değil de plana yerleştirilen modüllere ilişkin uygulamaları yazmak gerekmiyor mu gelişim tablosuna?

bas_kan' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Web Tasarım için ben okul sitesine eklemiştim inceleyebilirsiniz
...
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyal ... e_plan.rar

Barbaryan hocam word yada excel dosyalarını da paylaşma imkanınız varsa paylaşırsanız sevinirim...

İşletmeye giden öğrenciler için normal ünitelendirilmiş yıllık plan yapmamıza gerek yokmu?
.
gerek yok hocam ünitelendirilmiş yıllık plan yapmaya. sonuçta DERS olarak işlenmeyecek. işletmelere öğrencilerin yapması gereken yeterlilik tablolarını veriyorsunuz. bunların yapılmasını bekliyoruz diyorsunuz.

BaRBaRYaN' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
...

Barbaryan hocam word yada excel dosyalarını da paylaşma imkanınız varsa paylaşırsanız sevinirim...

İşletmeye giden öğrenciler için normal ünitelendirilmiş yıllık plan yapmamıza gerek yokmu?
.
gerek yok hocam ünitelendirilmiş yıllık plan yapmaya. sonuçta DERS olarak işlenmeyecek. işletmelere öğrencilerin yapması gereken yeterlilik tablolarını veriyorsunuz. bunların yapılmasını bekliyoruz diyorsunuz.

barbaryan hocam bu dosyaların word yada excel formatını yukleyebılır mısınız?

darkprog' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
...

.

barbaryan hocam bu dosyaların word yada excel formatını yukleyebılır mısınız?
.
yarın eklerim hocam. Veritabanı Programcılığı dalı için olanı hazırlamam gerekiyor. o da bitince yarın eklerim ikisini birlikte.

Donanım teknik servis için yeni işletme planı hazırlayan var mı ?

Geri