işletmelerde beceri eğitimi

Kodla Büyü
peki hocam okulun türü teknik, anadolu ya da meslek olması farkediyormu yoksa hepsinde de zorunlu mu?

Ben teknik ve anadolu kısımlarında yaz stajı olduğunu biliyorum. Acaba yanlış mı biliyorum?

teknik ve anadolu teknikler zaten yaz stajı yaparlar okulda İBE yapmazlar. meslek ve Anadolu meslekler ise İBE eğitimini işletmelerde , işletmelerde olmazsa yaz stajı+okulda İBE eğitimi şeklinde yaparlar.

hocam yaz stajını hafta içi yapabilirsiniz tabiki... Biz 10 sınıfları 100 saat, 11 sınıfları 200 saat olacak şekilde hafta içi günde 8 saatten haftada 40 saat olacak şekilde yapıyoruz...

hocam yaz stajını hafta içi yapabilirsiniz tabiki... Biz 10 sınıfları 100 saat, 11 sınıfları 200 saat olacak şekilde hafta içi günde 8 saatten haftada 40 saat olacak şekilde yapıyoruz...

hocam ibe yi okulda yapacağımız için 300 saat yaz stajını da yapmaları gerekiyormuş.

hafta içi okulda bunu nasıl yapabiliriz? örneğin hafta içi her gün 3 saat ten 20 hafta da bunu yapabilir miyiz? veya daha iyi bi önerileriniz var mı?

hafta sonları 10 saat eskiden 300 saat yapıyorduk ama bu yeni yönetmeliğee göre 40 iş günü diyor o zaman 40 x 8 =320 saat yapılacak herhal

Aşağıdaki durum konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...(mümkünse mevzuatı da belirtirseniz iyi olur arkadaşlar çünkü konuya hakim olmayan çok kişi var...)
kurum tipi:Anadolu ticaret meslek
Alan:Bilişim Teknolojileri
Staj dönemi(12.sınıflar için):2013-2014 Eğitim öğretim yılı başlangıcı(16 Eylül 2013) -Bitiş (13 haziran 2014)Haftanın 3 iş günü gidiliyor...
27/01/2014 - 07/02/2014 Yarı yıl tatili (stajerler kuruma göre
işletmeye gidebilmekte:Ornk:bankalar stajer istiyor, diğerlerinde öğrenci tatil yapıyor)
1----daha önceden yukarıdaki şekilde gerçekleştirilen İşletmelrde beceri Eğitimi uygulaması, yeni Orta öğretim kurumları yönetmeliğinde belirtilenlerle aynı mı?
2----Bir de kurum türü anadolu ticaret meslek, beceri eğitimine bağlı olarak 12. sınıflarda 2 subeden ogrenci sayıları dikkate alınarak 4 grup ortaya çıkmakta ki (4*24=96saat) bu ders yüküyle max 16'sar saat koordinatorluk alınabilir mi?(kurum ilçede ve buyuksehir kapsamındaki ilin metropol olmayan ilçesi konumunda görev yapılan ilçe...)

Geri