bulentus
Aktif Üye
http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-k ... egoryId=98
arkadaşlar bu ASUS marka dizüstünü almayı düşünüyorum...önerileriniz...
arkadaşlar bu ASUS marka dizüstünü almayı düşünüyorum...önerileriniz...
Hocam freedos olması kötü değil kesinlikle çok iyi bir şeydir. Bilgisayarda işletim sistemi yok, GNU(Açık kaynak kodlu) işletim sistemi yüklü anlamına geliyor. Bir başka deyişle Linux kurup gönderiyorlar. Hocam basacak formatı, kuracak XP ya da Win 7'yi, tam 200 TL kadar daha indirimli almış olacak o laptop'u.bucepholus' Alıntı:asus iyidir hocam özelliklere göre normal ama işletim sisteminin Freedos olması iyi olmamış...
Hocam laptop'lardaki işletim sistemi Windows amcanın olunca XP için ekstradan 135 TL, Win 7 için ekstradan 200 TL ödemek gerekiyor. Win 7 için ödeyeceğiniz ekstra tutar Win7'nin hangi sürüm olduğuna göre de değişiyor. Arkadaş nasıl olsa kopya XP ya da kopya win 7 kuracak, yani cebinden para çıkmayacak Yoksa Linux'ta çalışan program bulmak zor, elbetteki en kısa sürede XP ya da Win 7 kurmalı.bucepholus' Alıntı:freedos olması iyi diyorsunuz da hocam niye madem xp yada win7 kuruyorsunuz ki? fiyat olarak ekonomik olması noktasında haklısınız ama :+1:
Hayırlı olsun hocam. Freedos almakla birçok arkadaşın gözden kaçırdığı yazılıma para verme tuzağına düşmemiş oldunbulentus' Alıntı:usb 2.0 kullanılıyor...aldım ...performans hiç de fena değil...
win7 ultimate kurdum..tabii ki 200tl vermedim..))
ancak x64 program ve driver uydurmak zor oldu.bütün depomdaki xp'ye uyumlu x32 lik programları yenilemek için
uğraşmam gerekti...
sonuç..memnunum... :++: