i phone 4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan durs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

durs

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba. Nokia 6700 slide marka telefonumu sattım yerine i phone 4 aldım. Nokia Ovi Store programı ile daha önce rehberimi senkronize etmiştim. I phone da "itunes" kullanılıyor galiba.
Sormak istediğim ovi store daki rehberimi nasıl aktarabilirim?

hocam hayırlı olsun ıphone kullanmadım bunu pahalı yapan sihir nedir?bEN DE 300TLlik samsung monte var veri modemi hızlı,mp3,mp4 oynatıyor dokunmatiği süper gps nerede açarsan aç senin konumunu açıyor.Bu alette office nasıl kullanılıyor

Ovi store yedeği hangi formatta alıyor? Eğer genel olarak kullanılan vCard ya da CSV (Excell) olarak alıyorsa AppStore dan MCBackup programını indir onunla açarsın. Kesin işlem için, hangi hattı kullanıyorsan (Avea,Turkcell, Vodafone) işlem merkezlerine giderseniz gerekli işlemi yapacaklardır.

Buzkırıcı' Alıntı:
hocam hayırlı olsun ıphone kullanmadım bunu pahalı yapan sihir nedir?bEN DE 300TLlik samsung monte var veri modemi hızlı,*****,mp4 oynatıyor dokunmatiği süper gps nerede açarsan aç senin konumunu açıyor.Bu alette office nasıl kullanılıyor

son 6 aydır falan Iphone 4 kullanıyorum, bir sonraki telefonum da eğer param varsa bir üst modeli olur, yoksa 1100 gibi bir model olur. Kullandığım ya da test ettiğim birçok telefonu boşuna kullandığımı farktettim. Zaten bu Iphone serisi telefon özelliği eklenmiş bilgisayar olarak geçiyor. Şimdi birçok kişi, o paraya laptop alırım daha etkili kullanırım diyecektir. Kendimce sebeplerim çok fazla. Almadan önce çook test ettim çok araştırdım. Ve tereddütsüz tavsiye edebileceğim bir alet.
Office nasıl kullanılıyor demiştiniz: AppStore'de Office 2010 paketi bile var. Ya da her Office programını ayrıca yükleyebileceğiniz uygulamalar var. (Not: Her şey appstore dan yükleniyor, hariçten birşey yüklemek mümkün değil.)

Geri