zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,177 21 Ocak 2014 #1 dönem sonunda idare davranış notlarının ve öğrenci notlarının çıktılarını istiyor. eokuldan nereden bunları alabiliriz bilgisi olan var mı?
dönem sonunda idare davranış notlarının ve öğrenci notlarının çıktılarını istiyor. eokuldan nereden bunları alabiliriz bilgisi olan var mı?
D Dijital_Dünya Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,236 21 Ocak 2014 #2 idare neden çıkarmıyor ki??? İdare çıkarır imza attırır öğretmenlere. Yani şimdiye kadar böyle gördüm ben.
idare neden çıkarmıyor ki??? İdare çıkarır imza attırır öğretmenlere. Yani şimdiye kadar böyle gördüm ben.
aslan0706 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,214 21 Ocak 2014 #3 davranış derken performans notu demek istedin galiba.
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,177 22 Ocak 2014 #4 lion26' Alıntı: davranış derken performans notu demek istedin galiba. Genişletmek için tıkla ... hayır okulumda hem davranış notları hem not çizelgelerini kendimiz çıkarıp idareye imzalatıyoruz.
lion26' Alıntı: davranış derken performans notu demek istedin galiba. Genişletmek için tıkla ... hayır okulumda hem davranış notları hem not çizelgelerini kendimiz çıkarıp idareye imzalatıyoruz.
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,177 22 Ocak 2014 #5 zencefil58' Alıntı: idare neden çıkarmıyor ki??? İdare çıkarır imza attırır öğretmenlere. Yani şimdiye kadar böyle gördüm ben. Genişletmek için tıkla ... ben de öyle biliyordum hocam ama kendi okulumda davranış ve not çizelgelerini kendimiz çıkarıp imzalatıyoruz.
zencefil58' Alıntı: idare neden çıkarmıyor ki??? İdare çıkarır imza attırır öğretmenlere. Yani şimdiye kadar böyle gördüm ben. Genişletmek için tıkla ... ben de öyle biliyordum hocam ama kendi okulumda davranış ve not çizelgelerini kendimiz çıkarıp imzalatıyoruz.
rainman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 22 Ocak 2014 #6 Sol üst köşede kaydet resminin bulunduğu yerde yazıcı resmi var.Buraya tıklayıp raporlara ulaşabilirsiniz .Bilgisayarda java yüklü olması lazım.
Sol üst köşede kaydet resminin bulunduğu yerde yazıcı resmi var.Buraya tıklayıp raporlara ulaşabilirsiniz .Bilgisayarda java yüklü olması lazım.