ieframe.dll hatası neden kaynaklanır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smy_a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

smy_a

Üye
bazen bilgisayarlar bu hatayı veriyor ve nete bağlanamıyor bazen de sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum sizce nedeni ne olabilir virüs mü?

.dll hatası verdiğine göre programın sahip olduğu kütüphane ilgili bi hatadır. Bu dosyalar zarar görmüşse program çalışmaz. Ama bahsettiğiniz internete girmeme olayı biraz garip geldi bana. Yani hiç girmese normal ama bazen girip bazen girmemesi ilginç :o

evt dosya zarar görmüş olsa hiç girmemesi lazım ama internete bağlanırken bazen pencerenin sol alt tarafında bu hatayı veriyor ben nedenini anlayamadım.

Araçlar> Internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları (lan) > Proxy sunucusu > yerel ağınız için bir Proxy sunucusu kullanın seçeneğinin işaretini kaldır...

Baslat-Calıştır HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings
bu anahtarda ve ProxyEnable isminde olmalı o değeri 0 yapın ve her pc acılısında bu hatayı almıcaksınız

Eger proxyenable Adında bi anahtar yoksa Sag tıklayın yeni dize degeri adını ProxyEnable yapın ve degeri 0 yapın.

bu hatayı internete bağlanmak istediğimde veriyo zaten ama olmadı denedim yine bağlanmıyor
daha doğrusu okuldaki bilgisayarların yarısı bağlanıyor yarısı hbu hatayı veriyor

Geri