IIS ve Wamp ayarlarını yaptıktan sonra internet sorunu

Kodla Büyü

BaRaNaY

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar... Bilgisayarımda Win7 home premium kurulu ben dün akşam wamp ve IIS kurdum bunların çaışması önlemek içinde IIS portunu 8080 yaptım, ayrıca bir iki yetkilendirme ayarı yaptım veritabanı bağlantısı için, O ara hiç kontrol etmeden kapattım ve şimdi internete giremiyorum evde kablosuz ağ var eşimin bilgisayarı giriyor ve benim bilgisayarım ip alıyor... Bir iki dns denemesi yaptım fakat düzelttemedim... Bu konu hakkında bir fikri olanlar varmı? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum...

hocam hiç sorun gider demeyi denediniz mi hata verdimi örenegin dns hatası
ikinci bir secenek olarak dahem ip hemde dns elle verin dns ama ag gecidinin ip sini vererek deneyin bende merak eetttim :)

mutlu112' Alıntı:
hocam hiç sorun gider demeyi denediniz mi hata verdimi örenegin dns hatası
ikinci bir secenek olarak dahem ip hemde dns elle verin dns ama ag gecidinin ip sini vererek deneyin bende merak eetttim :)
Bu dediklerinizi yaptım fakat hiçbiri olmadı... İlginçtirki forumda şu linkte "http://www.bilgisayarbilisim.net/network-ag-ve-internet-teknolojileri-f42/windows-7-de-internete-baglanamama-sorunu-t51097.html" bir hocamızın verdiği yolu denedim ve oldu?
ALINTIDIR: [ÇÖZÜM] windows 7 cs3 yüklendikten sonra internet bağlantısının kesilme nedeni photoshop un windows un başlangıcına kurduğu bir servistir.

şu adımları izleyerek problemi çözebilirsiniz:

1. start\run\msconfig
2. açılan System Configuration penceresindeki Services tabı altında
“##Id_string1.6844″ ile başlayan hizmetin tikini kaldırın
3. Restart

internetten böyle bir çözüm buldum arkadaşlar, sorunlu pc ye geçince deneyeceğim, umarım işe yarar.

Sorun Çözüldü...

Geri