ikamet edilen yerden rapor alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 747
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 747

Misafir
Mevzuat bilgisi olan arkadaşlar,
Bir ilde çalıştığınız ilçeden farklı bir ilçede ikamet ediyorsanız,ikamet ettiğiniz ilçeden rapor alabiliyormusunuz?

hocam benim bildiğim yeterki il sınırları içerisinde ol alırsın.zira ben öyle yapıyorum ilçede görev yapıyorum ilde oturuyorum ilden rapor alıyorum bu buna benziyor

farklı ilçeden rapor alınamıyordu önceden ancak 2013 yılı içerisinde duzenleme yapıldı. memurlar.nette açıklaması da yayınlanmıştı
artık alınabiliyor

Büyükşehir kapsamındaki iller için geçerli galiba

Mesai günleri ikamet ettiğin yerden (farklı ilçe olabilir), tatillerde istediğin her yerden rapor alabiliyorsun hocam.

ozgurel' Alıntı:
Mesai günleri ikamet ettiğin yerden (farklı ilçe olabilir), tatillerde istediğin her yerden rapor alabiliyorsun hocam.
tatil derken de yaz tatili, bayram tatili ve yarıyıl tatilidir diye biliyorum. haftasonu bu sınıfa girmez

haftasonu il dışı yasağı kalktığı için haftasonu başka ilden de alınabilir. ancak raporun en geç 1 gün sonra idarenin elinde olması gerekiyor.

mavisi' Alıntı:
haftasonu il dışı yasağı kalktığı için haftasonu başka ilden de alınabilir. ancak raporun en geç 1 gün sonra idarenin elinde olması gerekiyor.
haftasonu ildışı yasağı yoktu ki... sadece dilekçe yazıp okul müdürlüğüne vermek şarttı... haa bunun da çözümü bulunmuştu zaten. çıkma ihtimali olan arkadaşlar dilekçe yazıp imzalayıp okul müdürlüğüne bırakıyorlardı. Allah korusun bi sorun olduğu zaman oraya gereken tarihler yazılıyordu. bu şartla ildışından da rapor alınabiliyordu. dilekçe yoksa rapor alınamıyordu

Geri