iki bilgisayarda sorun var yardım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilbil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar labda iki bilgisayarımda sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
sorun 1- bilgisayar beklenmedik anda kendini beklemeye alıyor tekrar açma kapama düğmesine basınca tekrar kaldığı yerden devam ediyor bunu birkaç kez yapıyor bir ders esnasında sorun ne olabilir?
sorun 2- bilgisayarın açma düğmesine basınca sadce yanındaki kırmızı düğme anlık gelip gidiyor ve açılmıyor sorun nerede olabilir?

hocam yedek aldım ve yükledim geçen senede böyle bi sorun yapıyordu senenin başında tertemiz bi yedek yükledim.

hocam 2. sorun bende de olmuştu. ben power düğmesinin kasadaki bağlantılarını tekrar taktığım zaman düzelmişti. temassızlık vardı zannedersem ama sizde aynı şey çözüm olur mu bilmiyorum.

bilbil' Alıntı:
merhaba arkadaşlar labda iki bilgisayarımda sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
sorun 1- bilgisayar beklenmedik anda kendini beklemeye alıyor tekrar açma kapama düğmesine basınca tekrar kaldığı yerden devam ediyor bunu birkaç kez yapıyor bir ders esnasında sorun ne olabilir?
sorun 2- bilgisayarın açma düğmesine basınca sadce yanındaki kırmızı düğme anlık gelip gidiyor ve açılmıyor sorun nerede olabilir?
..
1. windows denetim masasındaki güç seçeneklerini kontrol edin. bekleme süresi çok kısa olabilir
.
2. açma kapama düğmesinin bağlantılarını kontrol edin
- bağlantılarda sorun yoksa farklı bir güç kaynağı ile deneyin. bazen sorun güç kaynağının bağlantılarından yada voltaj yetersizliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Geri