bilteach_85
Aktif Üye
bazı arkadaşlarımızında bildiği gibi urfa mem formatörlük konusunda baya sıkıntı çıkarıyor bu senede uğraşlarımız sonucu görevlendirme için evrak toplandı bugün aradığımda müdürün imzalamadığını ikinci bir okulda daha görevlendirileceğimizi söyledi ilçe mem gittim ube müdürleride dahil böyle birşeyi yapamayacaklarını söylediler maili görüncede şaşırdılar haliyle bende elime resmi evrak geldiği zaman bir dilekçe ile sebebini soracağım bu konuda bilgili arkadaşlarım varsa
böyle bir görevlendirme yapabilirler mi? ( eğitici formatör bunun resmi dayanağı olduğunu iddaa etti)
yapamazlarsa ben bu konuda ne yapabilirim ucu nereye varırsa varsın ben dava açmayı bile kafaya koydum
son olarakta eğitici formatörün görevini yapmadığını düşünüyorsam kime nasıl bir şikayette bulunabilirim ?
böyle bir görevlendirme yapabilirler mi? ( eğitici formatör bunun resmi dayanağı olduğunu iddaa etti)
yapamazlarsa ben bu konuda ne yapabilirim ucu nereye varırsa varsın ben dava açmayı bile kafaya koydum
son olarakta eğitici formatörün görevini yapmadığını düşünüyorsam kime nasıl bir şikayette bulunabilirim ?