fatma_agc' Alıntı:bana ilçe formatörü ol dediler olmadım sadece belge arşivinde sorun oldukça bakıyorum bu meb panelden ayarlanan bişey mi
:alkis: :alkis:fatma_agc' Alıntı:ben teknik öğretmenm zaten ne cayından bahsediosunuz cevabınız yoksa beni neden eleştiriyorsunuz ayda yılda bir işim düştü ve sordum ilgilenen varsa die ilçede tek teknk ben oldugum için bana kaldı sizden yorum istemedm kendinizi kasmayn lütfen
raco hocam milli eğitim okullara belge gönderimi yapıyor ve okullar memin belge arşivinden giriş yapıp belgeleri alıyorlar ya mebpanelden girişi var veri tabanında sanırım bir sorun oluştu ve okullar gelen belgeleri göremiyor onu soruyorum bir bilginiz var mı ?
şimdi yardım etmek de dokunur olmuş ... bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihni...
fatma_agc' Alıntı:ben teknik öğretmenm zaten ne cayından bahsediosunuz cevabınız yoksa beni neden eleştiriyorsunuz ayda yılda bir işim düştü ve sordum ilgilenen varsa die ilçede tek teknk ben oldugum için bana kaldı sizden yorum istemedm kendinizi kasmayn lütfen
raco hocam milli eğitim okullara belge gönderimi yapıyor ve okullar memin belge arşivinden giriş yapıp belgeleri alıyorlar ya mebpanelden girişi var veri tabanında sanırım bir sorun oluştu ve okullar gelen belgeleri göremiyor onu soruyorum bir bilginiz var mı ?
şimdi yardım etmek de dokunur olmuş ... bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihni...