bilgisayarcım
Aktif Üye
okulumda norm fazlası bilişim tek öğretmeniyim. İlçe milli eğitime btr öğretmeni olarak görevlendirildim. ilçe btrö ne yapar? hangi evraklara ihtiyacı vardır? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
ist_koord' Alıntı:İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne BTR görevlendirmesi diye birşey görevlendirme esaslarında yok,
olmayan birşey üzerinden sizi böyle görevlendiriyorlarsa iki ihtimal var
a) bilgililer ama kanunsuzlar ben yaparım olur kimse karışamaz diyorlar
b) cahiller daha bir yazıyı adam gibi okumaktan acizler
iki durumda da ya cahille ya kanunsuzla aynı mesaiyi paylaşacağınıza göre allah sabır versin sayın hocam.
ist_koord' Alıntı:İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne BTR görevlendirmesi diye birşey görevlendirme esaslarında yok,
iki durumda da ya cahille ya kanunsuzla aynı mesaiyi paylaşacağınıza göre allah sabır versin sayın hocam.
Sayın Hocam;bilgisayarcım' Alıntı:ist_koord' Alıntı:İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne BTR görevlendirmesi diye birşey görevlendirme esaslarında yok,
teşekkür ederim hocam. ama valilik oluru var.
ist_koord hocamın dediği gibi eğer gelecekte ilçe mem işinize gelmezse gidersiniz, usulsüz dersiniz, BTR sadece okulda olur, olay bitti.ist_koord' Alıntı:Sayın Hocam;
Vali ne bilir efendim açıp yönetmelik mi okur siz hazırlarsınız çok sıkıntılı bir durum varsa çağırır bu neye göre yapılıyor diye sorar onu da kişi kişi sormaz iş için sorar ikna olursa imzayı atar.