ilçede norm fazlası olmak?

Kodla Büyü

donkisot58

Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün müdür bey ilçede bir bilişim öğretmeninin norm fazlası gorunebilecegini söyledi. İlçe merkezine atanan 2 bilisimciden biri norm fazlası görülecekmiş. Benim 16 saat dersim var diğer yeni atananbilisimci arkadaşımızın 8 saat dersi var. Meb bir bilisimci 2 okulu idare eder diyormus ondan birimiz fazlaymışız. Yani bir saçmalık olur mu oluyormuş. Biz her okula bir bilisimci lazım desekte adamlar iki okulu idare eder diye düşünüyorlar.

2 müdür de fazla olur hocam deseydiniz. Bir tane yeter deseydiniz.
Ne biçim adamlar! var hayret birşey
normu etkileyen birden fazla etken var
bölge normu- okul ders sayısı gibi- ilçede ki btci sayısı gibi
isterseler norm fazlası yaparlar ama marttan önce olmaz. Norm güncellemeleri eylüldeydi.

hayırlısı hocam, bölge normu önemli.
ikiniz de aynı bölgede misiniz. farklı olduğu zaman sorun olmuyor da.

hocam marttan önce olmaz demeyin ordu da bugün yarın başlanacak bu işe ayrıca hocam eger ılcenız kucuk olsa bıle bı baksanıza kac tane egıtım bolgesı var egıtım bolgesı nde umarım farklı olursunuz eger tek bı egtım bolgesı var sa ders sayısına göre evet biriniz norm fazlasısınız gıdebılecegınız yerler arasında ıyı yerler varsa tercıh edın ettirin bır an once yerınızı sabıtleyın dıger turlu en az 2 yıl yerınızde kalma hakkınız zaten var dıye bılıyorum

ben norm fazlası ıdım ılk tercıhımı yapmadım köyler sonra ıkıncı tercıhte ıyı bı lıse açıldı dırek yazdım ve gecmıstım o okula

uysal_rockci' Alıntı:
hayırlısı hocam, bölge normu önemli.
ikiniz de aynı bölgede misiniz. farklı olduğu zaman sorun olmuyor da.

ikimizde aynı bölgedeyiz hocam. İlçeye toplamda 6 bilişimci atandı. 2 kişi ilçe merkezine atandı. İkimizden biri norm fazlası olacakmışız işte. İkimizin göreve başlama tarihi de aynı neye göre seçecekler bilemedim.

g.cetin.66' Alıntı:
hocam marttan önce olmaz demeyin ordu da bugün yarın başlanacak bu işe ayrıca hocam eger ılcenız kucuk olsa bıle bı baksanıza kac tane egıtım bolgesı var egıtım bolgesı nde umarım farklı olursunuz eger tek bı egtım bolgesı var sa ders sayısına göre evet biriniz norm fazlasısınız gıdebılecegınız yerler arasında ıyı yerler varsa tercıh edın ettirin bır an once yerınızı sabıtleyın dıger turlu en az 2 yıl yerınızde kalma hakkınız zaten var dıye bılıyorum

ben norm fazlası ıdım ılk tercıhımı yapmadım köyler sonra ıkıncı tercıhte ıyı bı lıse açıldı dırek yazdım ve gecmıstım o okula
en az 2 yıl kalma hakkınız var derken norm fazlası olsak da durabiliyor muyuz yani?

Hocam benim ortaokulda 16 saat dersim var sıkıntım yok ama diğer ortaokula atanan öğretmenin 6 saat dersi var. Bende müdüre ee hocam norm fazlası varsa diğeri gider o zaman ders sayısı daha az dedim o öyle olmuyor dedi ama bilmiyorum neye göre kim norm fazlası olacak ilçede.

hizmet puanı üstünlüğüne bakılır.
aynı günde başlamışsınız ama ücretli , askerlik vs. gibi etkenler puanı etkiliyor. onları da hesaba katmak lazım.

hocam hizmet puanına göre olur o durum ayrıca
evet norm fazlası oldun dıye hemen atanmak yada atamak zorunda degıller ıstegın nestıcesınde bekleyebılırsın böyle bır hakkın var ılce yada ıl mıllı egıtım ıtıraz etse bıle valilik bunu çok iyi biliyor ama müdürlüklerin işine gelmiyor olay o

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Memleketimize yakın diye seçtik geldik uğraştığımız saçmalığa bak. Madem böyle bir durum var o zaman açmasalarmış atamasalarmış. Plansızlık bu milli eğitimin tüm işlerinde var. Kendi işlerini sağlıklı yürütemiyorlar bir de çocuklara eğitimi ile ilgili karar alıyorlar.

Geri