il dışı ataması çıkanların eş durumu ?

Kodla Büyü

chaos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Il dışı atamam çıktı eş durumunu beklicez sorum şu :ilişiğimi kesmeden eşim eş durumu tayiniistiyebiliyomu, geçen yıl ki klavuzda sanırım bununla Ilgili madde var bilgisi olan yada bu durumda ki arkadaşlar ne yapmayı düşünüyor.

Okuldan kararnamenin fotokopisini alacagim yalniz kararnameyi bana tebliğ edeceklerdir ben imza atmayacagim o zaman 15gun sure baslaemis. Fotokopiyle de Esim es durumu başvurusu yapacak hocam..

Hocam geçen yıl benim tayinim orduya cıktı sonra ben il milli eğitimi haberdar ettim eşimimn tayını çıkana kadar ilişik kesmedim sonra eş durumu tayınlerınde ılk asama varya o aşamada ıl dekı atama sube ıle gorustum sımdı orda meb personelı olunca öğretmenden belge ıstemıyorlar ya ıste orda ben meb atama ıle gorustum esım benım atandığım ılı ve ılceyı ben çalışıyorum gıbı ısaretledı ve ılk zamanda ılk aşamayı gectı ıkıncı aşamada benım atandığım ılcedekı okullar açıldı tercıh yaptı ve atandı sonra ıkımız gıttık ılısık kestık bu kadar tabı benım ıldekı atama sube sagolsun anlayışlıydı ama sızın ıl ne yapar ne eder bılmem zira klavuzda kararname gösteriliyordu.kararnamenın size teblıg edılıp on bes gun sureyı beklemeyın ıl yada ılceye gıdın bır ornegını rıca edıp fotokopisini alın hocam ben oyle yaptım

il dışı tayin olduktan sonra eşime açık okul olmazsa ben eş durumu tayin isteyebilirmiyim...?bilen başından geçen..

hocam sistem tayin olan eşin bilgilerini ekranda veriyor bir şey almanıza gerek yok, zaten 2 ay idari izinli olduğunuz için tebliğ süreci eylül başına kadar sürüyor. sağlam olsun istiyorsanız okula dilekçe verin beklicem diye zaten memler bakanlıktan bilgi istiyorlar. memurlar.net haber yaptı bugün bu durumu genelde haberden hemen sonra bakanlık dikkate alarak düzenleme yapıyor. yaşayan biri olarak canlı örneğim geçen yıl eşimin tayinine kadar beklettim olmadı onun tayini dilekçe verdim iptal ettiler.

ben bu durumdan dolayı tayinimi istemedim.isteseydim şuan memleketimde izmirdeydim.bakanlığı aradım ilişiği bekletemezsin dediler.bende onlar yüzünden tayin istemedim.şimdi birde istersiniz derlerse bildiğim ne kadar küfür varsa sövecem bakanlığa . :verymad:

emifay' Alıntı:
hocam sistem tayin olan eşin bilgilerini ekranda veriyor bir şey almanıza gerek yok, zaten 2 ay idari izinli olduğunuz için tebliğ süreci eylül başına kadar sürüyor. sağlam olsun istiyorsanız okula dilekçe verin beklicem diye zaten memler bakanlıktan bilgi istiyorlar. memurlar.net haber yaptı bugün bu durumu genelde haberden hemen sonra bakanlık dikkate alarak düzenleme yapıyor. yaşayan biri olarak canlı örneğim geçen yıl eşimin tayinine kadar beklettim olmadı onun tayini dilekçe verdim iptal ettiler.

Hocam esinin bransi neydi ve hangi ile istemistinizde tayini cikmadi merak ettim

Geri