misskinn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 282 20 Haziran 2017 #1 Basvurular yanın mesai bitiminde mi bitiyor.
cilekes_ogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 677 20 Haziran 2017 #2 21 i son gün kimse yazmıyor ben de şüphelendim :mrgreen:
Süvarim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 389 20 Haziran 2017 #4 İşi garantiye al hocam bence bugün bitir. Öğlene kadar mı mesai bitimine kadar mı ben de emin olamadığım için bugün bitirdim.
İşi garantiye al hocam bence bugün bitir. Öğlene kadar mı mesai bitimine kadar mı ben de emin olamadığım için bugün bitirdim.
N ngezen Aktif Üye Mesajlar 194 20 Haziran 2017 #5 ya bende dün yaptım ama ilçe onaylamamış henüz boyle olan varmı daha ilde onaylayacak sinir oldum :x
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 20 Haziran 2017 #6 ngezen' Alıntı: ya bende dün yaptım ama ilçe onaylamamış henüz boyle olan varmı daha ilde onaylayacak sinir oldum :x Genişletmek için tıkla ... muhtemelen tercih sonuna yakın toplu onaylarlar hocam...
ngezen' Alıntı: ya bende dün yaptım ama ilçe onaylamamış henüz boyle olan varmı daha ilde onaylayacak sinir oldum :x Genişletmek için tıkla ... muhtemelen tercih sonuna yakın toplu onaylarlar hocam...